SEVGİ KURTULMUŞ'A SAMSUN'U GEZDİRDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un eşi Prof

SEVGİ KURTULMUŞ'A SAMSUN'U GEZDİRDİ
02 Mart 2017 - 22:54
7- Boş kalıp haberAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un eşi Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş'a Samsun'un tarihi ve doğal güzelliklerini gezdirdi.
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un eşi Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş ile birlikte Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçesini gezerek bir dizi incelemelerde bulundu.
Karaaslan ve Kurtulmuş ilk olarak Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ni gezdi. Ardından Alaçam ilçesine geçen ikili Alaçam Mübadele Müzesi'ni gezerek yetkililerden bilgi aldı. Karaaslan ve Kurtulmuş Alaçam'da tarihi evlerin yer aldığı Çeşme Sokak'ı gezdi. Karaaslan ve Kurtulmuş son olarak Yakakent ilçesi sahilini gezerek bazı incelemelerde bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun'un birçok doğal ve tarihi güzelliklere sahip olduğunu belirterek, ''Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş'un eşi Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş ile doğa harikası Kuş Cenneti'ni, Alaçam'daki tarihi evleri ve Yakakent sahilini gezerek incelemelerde bulunduk. Samsun'umuzun değerleri hakkında fikir alış-verişinde bulunduk. Samsun'un sahip olduğu potansiyellerden faydalanması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' diye konuştu.
şokhaber.net

 

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum