SEVGİ SADECE SEVGİLİLER GÜNÜNDE DEĞİL…

Karadeniz Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği tarafından sevgisini sadece Sevgililer Günü'ne değil, her gün farklı bir heyecanla öğrencileriyle paylaşan engin yürekli öğretmenler için 14 Şu

SEVGİ SADECE SEVGİLİLER GÜNÜNDE DEĞİL…
15 Şubat 2015 - 23:54
Karadeniz Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği tarafından sevgisini sadece Sevgililer Günü'ne değil, her gün farklı bir heyecanla öğrencileriyle paylaşan engin yürekli öğretmenler için 14 Şubat’ta My House Otel’de sabah kahvaltısı düzenlendi.

Dernek yönetim kurulu  üyelerinin  aileleri ile birlikte  katıldığı kahvaltı programında katılımcılar, ilk olarak Metin Semizoğlu ve Grup Bahar eşliğinde müzik ziyafeti ile başlayan organizasyon, daha sonra ise Şenol  Saltoğlu’nun yaptığı standup gösterisi ile son buldu.

Katılımın yoğun olduğu kahvaltı programında  dernek başkanı Ömer Kabaş, öğretmenlerimizin eğitimde kaliteyi arttırmak için mesleki ve akademik çalışmanın yanında sosyal aktivitelerle de desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Bunun sağlanması için de dernek olarak üyelerin verimli zaman geçirmeleri farklı ortamlarda bulunmaları, yorgunluk ve stresten kaynaklanan olumsuzluklardan sıyrılmaları için bu tür etkinliklerin daha da artarak devam edeceğini dernek üyelerine müjdeledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum