SİLAH BIRAKMAYAN BEDELİNE KATLANIR

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı

SİLAH BIRAKMAYAN BEDELİNE KATLANIR
24 Temmuz 2015 - 14:36
Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, silah bırakmayan terör örgütlerinin bunun neticesine katlanacağını söyledi. Erdoğan, İstanbul'da maskeli ve eli silahlı gezenlerin bir güvenlik zafiyeti olduğunu ve gerekli talimatları verdiğini söyledi

Erdoğan konuşmasında; Vatandaşlarımızı sokağa davet edenler, bunlar ne için yapıldılar? Bunlar bu ülkenin ayrımcılığına yönelik atılmış adımlardır. Biz bu ayrımcılığa fırsat vermeyeceğiz. Herkes demokratik hakkını kullanabilir, yasalar içinde. İç güvenlik yasası çıkarıldıktan sonra hala yüzleri kapalı, İstanbul’da ellerinde silahla yürüyenler… Burada rahatlıkla yürüyebiliyorsa bizim de maalesef güvenlik noktasında zaafımız var demektir.
YÜZÜ KAPALI OLANLAR YÜRÜYEMEZ
Ben ilgili arkadaşlarıma talimat verdim. Yürütemezsiniz dedim. Bunu yürütüyorsak güvenlik zaafı var demektir. Yüzü kapalı olanlar yürüyemez. Bu kanunlar çıkarılmış. Öyleyse atılması gereken adımlar da atılacaktır. Gerek dün akşam gerek gündüz yapılan güvenlik toplantısında bu hassasiyetler görüşülmüş.
SİLAH BIRAKMAYAN NETİCESİNE KATLANIR
Kim olursa olsun, Terör örgütleri silahı bırakmazsa neticesine katlanır.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum