ŞİRİNLER EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI...

Şirinler Taraftarlar Derneği 30

ŞİRİNLER EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI...
02 Nisan 2016 - 23:30
Şirinler Taraftarlar Derneği 30. yılında Şirinler Kültür ve Eğitim Merkezi’ni büyük bir katılımla hizmete açtı. Başkan Mehmet Soykan, ‘30 yıl önce büyüklerimizin kurduğu bu derneği bizler yaşatmak için çalışıyoruz’ dedi.

[gallery ids="47776,47777,47778"]
ANLAMLI GÜN
Samsun’un önde gelen taraftar guruplarından olan Şirinler taraftarlar derneğinin açılışına Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Samsunspor kaptanı Musa Aydın, Samsunspor kulüp Müdürü Metin Koçer’in yanı sıra eski futbolculardan Celil Sağır katılırken; Samsun Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Yazıcı, Gazeteci Yazar Harun Çelik, 1453 Fatih Spor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Saraçoğlu, İlkadım Belediyesi eski başkanı Necaattin Demirtaş, TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak da bu anlamlı günde açılışa katılanlar arasındaydı.
DJ VE MEHTERANLA COŞTULAR
Açılış öncesi Şirinler basın sözcüsü Nuri Seven ve başkan Mehmet Soykan birer konuşma yaptı. Başkan Mehmet Soykan herkese teşekkür ederek, ‘30 yıl önce büyüklerimizin kurduğu bu derneği bizler yaşatmak için çalışıyoruz. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz’ dedi. Şirinler taraftarları mehteran takımıyla ve özel olarak getirilen ‘DJ’ ile coşarak Samsunspor için tezahüratta bulundular. Davete katılanlara Samsunspor atkısı ve Samsunspor logolu fotoğraflar dağıtıldı.
TUFAN İPEK
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum