ŞİRİNLER'DEN BAKANLI AÇILIŞ...

Samsunspor Şirinler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Soykan, ŞİRİNLER SPOR EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ’nin açılışına Samsun’da yaşayan herkesi davet ettiklerini söyledi

ŞİRİNLER'DEN BAKANLI AÇILIŞ...
28 Mart 2016 - 20:25
Samsunspor Şirinler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Soykan, ŞİRİNLER SPOR EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ’nin açılışına Samsun’da yaşayan herkesi davet ettiklerini söyledi. Gençlik ve Spor Bakanı A. Çağatay Kılıç’ın da programına göre açılışa katılacağı öğrenildi.

[gallery ids="47443"]
SOYKAN: ONUR DUYACAĞIZ
Zor şartlarda kurdukları ‘ŞİRİNLER SPOR EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ’nin açılışında tüm Samsunsporluları, tüm Samsunspor sevdalılarını bir arada görmekten büyük mutluluk duyacaklarını belirten başkan Mehmet Soykan, ‘amacımız Samsunspor’u en iyi getirmek. Hedefimiz Süper Lig. Bunun için emek veriyor, bunun için ter akıtıyoruz. Bize destek veren vermeyen herkesi açılımızda görmekten gurur ve onur duyacağız’  diye konuştu.
55’E BAĞLADILAR
‘ŞİRİNLER SPOR EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ’ 2 Nisan Cumartesi günü Saat: 15.55’te Zafer Mahallesi Şevketiye Caddesi’nde, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nin tam karşısında bulunan yerde açılışı yapılacaktır. Şirinler Yönetim Kurulu üyeleri açılış saatini de 55’e bağlayarak her zaman her yerde, her dakika Samsunspor’la olduklarının mesajını verdiler. Yönetim Kurulu üyeleri, ‘Samsun için çalışan herkes baş tacımızdır’ diyerek birlik ve beraberlik duyurusunda bulundular.
30 YILDIR TRİBÜNDELER
Açılışa, belediye başkanları, bürokratlar, Samsunspor Yönetimi, eski ve yeni futbolcuların yanı sıra çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı A. Çağatay Kılıç’ın da programına göre açılışa katılacağı öğrenildi. Şirinler Taraftarlar Derneği 30 yıldır tribünlerde Samsunspor’a destek veren, her şartta takımlarının yanında olan farklı bir taraftar gurubu olarak dikkat çekiyor. TUFAN İPEK
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum