Sivil Toplum Sivil Düşünce

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Sami Kesmen, Samsun İmam Hatip Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı Abdülkadir Yeşil ile bir süre sohbet etti

Sivil Toplum Sivil Düşünce
23 Mart 2015 - 20:17
Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Sami Kesmen, Samsun İmam Hatip Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı Abdülkadir Yeşil ile bir süre sohbet etti.

Sivil Toplum kuruluşlarının ülkemizde sivil ve hür düşüncenin kaleleri olduğunu kaydeden Kesmen, “Samsun’da bütün sivil toplum kuruluşları üyelerinin sivil düşünceye ve statüko karşısında haklarını arama noktasında kitle oluşturması ve birlikte hareket etmeleri daha yapıcı ve toparlayıcı güç olur. Çünkü Sivil Toplum Kuruluşlarının gerçek amacı da şahsi olarak yapılamayanların toplumsal alanda daha çok ses getirecek ve kamuoyuna bildirim açısından daha etkili olmasıdır. Sivil Toplum Kuruluşlarına bu kadar önem verilmesinin nedeni; değişim halinde olan bir toplumda, vatandaşlarını sadakatle savunan tek sektör olmasıdır. Büyük bir hızla gelişen ve değişen bir dünyada, topluluklarımızda hala varlığını sürdüren sosyal mutabakat ve sosyal güven yeni bir model arayışı içinde olan yeni sektöre bağlanmış durumdadır” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum