SİYASİLERİN UNUTTUĞU HENTBOLCULAR!...

Siyasilerin Unuttuğu Hentbolculara, Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Akşan’dan Tam Destek

SİYASİLERİN UNUTTUĞU HENTBOLCULAR!...
08 Mart 2019 - 10:26
Siyasilerin Unuttuğu Hentbolculara, Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Akşan’dan Tam Destek.
Samsun siyasetçilerinin unuttuğu ve hentbolda bu şehrin Süper Lig’de yüz akı olan Samsun Gençlik Spor Kulübü’ne İlkadım Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Cengiz Akşan sahip çıktı.
Samsun’da siyaset yapan başta bakan, milletvekillerinin ve belediye başkanlarının umursamadığı hentbol takımına İlkadım Bağımsız Meclis Üyesi adayı Cengiz Akşan destek vereceğini açıkladı. Kızının da bu takımda ter dökmesi sonucunda yola çıkan ve her alanda farklı duruşu ve vizyonunu ortaya koyarak Samsun kamuoyunda sevilen isim haline gelen İlkadım Bağımsız Meclis Üyesi adayı Cengiz Akşan, Samsun’da siyaset yapanlara verdi veriştirdi. Samsun’da siyasetin sadece futboldan ibaret olmadığını ve Samsun’un diğer branşlarda da başarılı olabileceğini vurgu yapan Akşan, siyasilerden yeterli destek gelmediğinden yakındı.
İMKÂN VERİLİRSE SAMSUN SPOR ŞEHRİ OLUR’
Samsun’un Süper Lig'de olan hentbol kadın takımı Samsun Gençlik Kulübü’ne Samsun’da var olan siyasilerin destek çıkmadığı için eleştiren İlkadım Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Cengiz Akşan İlkadım’da Meclis Üyesi seçilmesi halinde başarılı ancak arka planda kalan spor kulüplerinin sesi olacağını ifade etti. Akşan, ‘’Samsun’un Süper Lig’deki gururu Samsun Gençlik Kulübü kadın hentbol takımında hiçbir siyasinin el atmaması Samsun’un spor alanında nerelere geldiğinin bir göstergesidir. Sadece futbolla bir şehrin spor meşalesi Türkiye’yi aydınlatamaz. Birçok branşta başarı için diğer dallara da kaynak ayrılması gerekmektedir. Ama görüyoruz ki güzelim Samsun’da siyaset yapan insanların umurunda değil. Eğer halkın takdiriyle İlkadım’dan Bağımsız Meclis Üyesi olarak seçilirsem, başta hentbol gibi diğer branşları da Türkiye’de başarılı olmaları konusunda destekleyeceğimi belirtmek isterim.  Samsun Gençlik Kulübü kadın hentbol takımının değerli hocaları aldıkları maaşları bu takım ruhu için harcıyor. Maalesef bizim hentbol takımımızda çocuklarımız, ailelerinin ve hocalarının katkılarıyla deplasmana gidebiliyorlar. Kendilerine teşekkürü bir borç bilirim’’ dedi.  Rakip takımların sponsorları olduğunu ancak Samsun Gençlik Spor Kulübü kadın hentbol takımının hiçbir desteği olmadığını belirten Cengiz Akşan, “Eğer Samsun bir spor şehri olacaksa diğer branşlara da maddi katkı sağlanması gerekmektedir. Samsun Gençlik Kulübü kadın hentbol takımımızda Milli formayı giyen oyuncularımız var. Bizim her gittikleri yerde göğsümüzü kabartıyorlar. Ancak biz onlara hiçbir yerde sahip çıkamıyoruz. Eğer İlkadım’dan Bağımsız Meclis Üyesi olarak seçilirsem Cengiz Akşan sözü olsun bu tür spor kulüplerimizin sesi olmak için yüreğimi ortaya koyacağım” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum