SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Bursa Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Geleneksel 4

SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM
22 Şubat 2016 - 18:56
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Bursa Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Geleneksel 4. tirit gecesi programına katıldı. Başkan Sarıcaoğlu, "Sizlerle birlikte her zaman bir araya gelmekten olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum" dedi.
Bursa Osmangazi Belediyesi Emek Yakup Aktaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen gecede Ankara'da yaşanan menfur terör saldırısı nedeniyle Kuran'ı Kerim ve Mevlit okutularak programa başlanıldı. Ayrıca semazen ekibi de sema gösterisinde bulundu. Bursa'da faaliyet gösteren Yaşar Doğu Derneğinin daveti üzerine programa katılan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Kavaklı vatandaşlarımızın her il ve ilçede göstermiş oldukları birlik ve beraberlikleri ile gurur duyuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın "dedi.
FAZLASINI YAPACAĞIMA SÖZ VERİYORUM
Programda Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu 2015 yılı içerisinde Kavak'a kazandırdıklarını Bursa'da yaşayan Kavak'lı hemşehrilerine sunum eşliğinde anlattı ayrıca Başkan Sarıcaoğlu yaptığı konuşmasına, "2 yıl içerisinde ilçemizde çok ciddi işler yaptık. Bunlar daha başlangıç ilçemiz için ne söz verdiysek zamanla hepsini bir bir yapacağız. Kavak için en büyük sorun istihdam sorunuydu çok şükür bu sorunu yavaş yavaş aşıyoruz. Çok yakın zamanda ilçemizde daha ciddi yatırımlar ile sizlerin karşısına çıkacağız. Kavak'ın artık kaderi değişecek. Beni burada ağırladığınız için ve ayrıca can kulağı ile beni dinlediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığım bu enerji ile Kavak için çok daha fazlasını yapacağıma söz veriyorum. Bu güzel organizasyonu düzenleyen Bursa Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Koç ve ekibine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
DERNEKLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ
Programda konuşan Kavak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz sivil toplum anlayışımızla Türkiye'ye örnek olalım ifadelerini kullanırken konuşmasına şu şekilde devam etti: "Bursa Yaşar Doğu Derneğimizi de Federasyonumuzun bir parçası olarak görüyoruz. Kısa sürede çığ gibi büyüyerek çoğalan derneklerimizle gurur duyuyoruz. Tirit yemekleri bahanedir. Önemli olan bu yemeklerde Kavaklı hemşerilerimizin bir araya gelip birbirlerini tanıması gücünün farkında olması ve bunu vatan millet ve memleket için kullanmasıdır."
BİRLİKTE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİNDİ.
Programa Kavak’tan misafir olarak, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, Samsunlu Fehmi lakabıyla bilinen Fehmi Mamal ile Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu ve çok kişi katıldı. Programda Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na yoğun ilgi gösterilirken Bursa'da yaşayan Kavaklılar birlikte  hatıra fotoğrafı çekindi. Bursa Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Koç Sarıcaoğlu'na ve Karagöz’e davetlerini kırmayıp programa katıldıkları için çok teşekkür etti.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum