SMMMO'DAN ŞAHİN'E ZİYARET

SAMSUN SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ SAYIN VALİMİZİ ZİYARET ETTİ Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Hayrul Kayar

SMMMO'DAN ŞAHİN'E ZİYARET
02 Mart 2015 - 14:34
SAMSUN SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ SAYIN VALİMİZİ ZİYARET ETTİ

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Hayrul Kayar ve yönetim kurulu üyeleri, ‘Muhasebe Haftası’ kutlama etkinlikleri kapsamında Samsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.

‘Muhasebe Haftası’ etkinlikleri kapsamında Samsun Valisi İbrahim Şahin’i ziyaret eden Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar, ziyaret esnasında Sayın Valimize çiçek takdim etti.

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar ziyarette yaptığı konuşmasında, “01-07 Mart tarihlerini içine alan hafta ‘Muhasebe Haftası'dır. Muhasebe Haftası’nı bu yıl oda olarak her sene olduğu gibi düzenlediğimiz çeşitli etkinlikler ile kutluyoruz. Bugün yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Sayın Valimizi ziyarete geldik. Zaman ayırıp bizleri kabul ettiği için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi

Samsun Valisi İbrahim Şahin yaptığı konuşmasında, “Öncelikle ziyaretiniz için çok teşekkür ediyor, Muhasebe Haftanızı kutluyorum. Mali müşavirleri bizim bir anlamda kamu adına toplayacağımız kaynağın oluşmasına katkı veren meslek gurubu üyeleridir. Samsun’da mali müşavirler ve muhasebeciler olarak vergi tahakkukunda ve tahsilatta yapmış olduğunuz önemli görevler var. Bu anlamda önemli bir görevi yürütüyorsunuz. Ben sizlerin şahsında bütün meslek gurubu üyelerinizin Muhasebe Haftası’nı kutluyorum. İşlerinizde başarılar diliyorum.” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum