Sokak Futbolu heyecanı başlıyor!

1453 Fatih Spor Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen 'Sokak Futbolu Turnuvası'nda kayıtlar başladı

Sokak Futbolu heyecanı başlıyor!
05 Mayıs 2016 - 18:48
1453 Fatih Spor Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen 'Sokak Futbolu Turnuvası'nda kayıtlar başladı.
Her yıl Ramazan ayının ilk günü başlayan 'Sokak Futbol Turnuvası'nda kayıtlar başladı. 1453 Fatih Spor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl, turnuvaya katılacak olan takımların kulüp binasına gelerek başvurması gerektiğini söyledi.
Her yıl onlarca takım ve binlerce taraftarın katılımıyla gerçekleşen ve Samsun'un en büyük 'Sokak Futbol Turnuvası' organizasyonu olan turnuvada bu yıl yoğun katılım yaşanması bekleniyor. Başkan Anıl, "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz turnuvamıza başlamamıza az bir zaman kaldı. Turnuvaya katılacak olan arkadaşlarımızın takımlarını ayarlayarak bizlere başvurması gerekiyor. Her yıl kum sahamızda oynadığımız turnuva, yapılan tadilat çalışmasının ardından yine aynı yerde ancak halı sahada oynanacak" dedi.
Başkan Tonguç Ali Anıl; "İlkadım Belediyesi tarafından ve mahalle sakinlerimizin talebi ile adı 'Şehit Hüseyin Kaşka Parkı' olan parkımızın kum sahası da yine belediye tarafından halı sahaya dönüştürülüyor. Çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden sahamız Ramazan ayına yetişecek ve bu yıl turnuvamız halı sahada oynanacak. Her yıl olduğu gibi çekişmeli bir turnuva olmasını bekliyoruz" diye konuştu.
Katılım Şartları:
Başkan Anıl, turnuvaya katılacak olan takımların 6 asıl 4'ü yedek olmak üzere 10 kişiden oluşacağını belirtti. Samsun'un her mahallesinden isteyen kişilerin takım çıkarabileceğini ifade eden Anıl, oyuncuların başvuruya gelirken kimlik fotokopisi ve sağlık raporu getirmelerini istedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum