SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü grupta mücadele eden Temespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ, ”Genç bir kadromuzla sonuna kadar mücadele edeceğiz ”dedi

SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ
02 Şubat 2016 - 00:31
Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü grupta mücadele eden Temespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ, ”Genç bir kadromuzla sonuna kadar mücadele edeceğiz ”dedi. 
HEP ARKAMIZDA DURDULAR

Sezon başından buyana tüm maçlarda istenilen oyunu sergilemelerine rağmen bir turlu galibiyete ulaşamadıklarını dile getiren sarı-siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ, ”Her maçımıza galibiyet parolası ile hazırladık ve kazanacağımız maçlarımızı kaybettik. Arkamızda her zaman duran Belediye Başkanız Sayın Şenol Kul ile  Temespor Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüseyin Kambur’un  yanı sıra taraftarlarımız oldu ”diye konuştu.
GENÇ BİR KADROMUZLA ÇIKACAĞIZ
Haftayı bay geçirdiklerini ifade eden Temespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ, ”Hafta sonunda sahamızda karşılaşacağımız Yeni Amasyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz ve rakibimizin karşısına genç bir kadromuzla çıkacağız. Hedefimiz üç puan futbolcularıma adım gibi güveniyorum taraftarlarımızda yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımız bizim 12’nci gücümüz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum