"SÖZLER" BİR BİR YERİNE GETİRİLİYOR

Tekkeköy Belediyesi Kirazlık Mahallesi Ayvacıklılar mevkiinin 25 yıla yakın süren imar problemini çözdü

"SÖZLER" BİR BİR YERİNE GETİRİLİYOR
28 Şubat 2016 - 13:59
Tekkeköy Belediyesi Kirazlık Mahallesi Ayvacıklılar mevkiinin 25 yıla yakın süren imar problemini çözdü. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “ Kirazlık Mahallemiz Ayvacıklılar mevkiinde ki imar sorununu çözmek için bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelip, imar uygulamasının bölgeye getireceği kazanımları anlattık” dedi.
VATANDAŞTAN  ‘TOGAR’A TEŞEKKÜR
25 yıldır süren imar sorununun çözüldüğü için çok mutlu olduklarını belirten Kirazlık Mahallesi Ayvacıklılar mevki halkı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’a teşekkür ettiler. Bölge halkı imar sorununu çözmek adına belediye başkanımızın samimi olduğunu,  bizleri bir araya getirip imar sorununun bizlere getireceği faydaları anlatması, bizim sorunlarımızla yakından ilgilenmesi bizleri çok mutlu etti.
25 YILLIK ÖZLEM BİTTİ
30 Mart seçimleri öncesi vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirdiğimiz gibi Kirazlık Mahallesi Ayvacıklılar mevki için vermiş olduğumuz sözü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Yaklaşık 25 yıldır çözülemeyen imar problemini ortadan kaldırmış olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Togar, "Çözülemez denilen Kirazlık Mahallesi Ayvacıklılar imar planlaması artık çözülmüş durumdadır ” dedi.
Uygulamanın gelmesiyle bölgenin kanayan yarası olan Doğalgaz sorunun da çözülecek olması vatandaşlar arasında büyük sevinç yarattı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum