Spor'a ve Sporcu'ya Destek!
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, birçok branşta antrenman yapan sporcuları ve spor eğitimi alan çocukları ziyaret etti

26 Eylül 2019 - 17:28

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda antrenman yapan sporcular ile burada eğitim gören geleceğin sporcu adaylarını ziyaret etti. Başkan Demir, "Spora daha çok önem vermeliyiz. Özellikle çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için spora yönlendirmeliyiz" dedi.
Başkan Mustafa Demir, İlkadım İlçesi'ndeki Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'na giderek burada tekvando, masa tenisi, halter, eskrim, güreş ve basketbol branşlarında antrenman yapan sporcu ve antrenörler ile spor eğitimi alan çocuklarla bir araya geldi. Başkan Mustafa Demir'e eşlik eden İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan, ilçede gerçekleştirilen spor faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nun haftanın 7 günü 24 saat boyunca hizmette olduğunu söyleyen İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan, "Salonumuzda 16 branşta günlük bin sporcuya hizmet veriliyor. Bu rakam hafta sonları 2 katına çıkıyor. Özellikle atıcılık, basketbol, voleybol, karate, tekvando, judo, mua thai, kick box, boks, eskrim, halter, güreş, dart, fitnes, satranç ve badminton dallarına ilgi her geçen gün artıyor" bilgisini verdi.
SPOR ALT YAPISI ÇOK ÖNEMLİ

SAĞLIKLI NESİL VE TAKIM RUHU


SAMSUNSPOR BASKETBOL'U ZİYARET
Çocuklarla kısa bir süre masa tenisi oynayan Başkan Mustafa Demir, yeni sezonda Türkiye Basketbol 1'inci Ligi'nde mücadele edecek olan Samsunspor Basketbol Takımı ile Kuzey Yıldızı Basketbol Engelli Takımı sporcularıyla da bir araya gelerek 'başarı' dileklerini iletti.
FACEBOOK YORUMLAR