SSMMMO'DAN BAŞARI ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Başarı Üniversitesi Rektörü Prof

SSMMMO'DAN BAŞARI ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET
04 Mart 2016 - 19:04

Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir muhasebe haftası münasebetiyle Samsun Mali Müşavirler Odası (SSMMMO) Başkanı Hayrul Kayar  ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.
Hayrul Kayar; Meslek odası olarak sosyal güvenlik kurumları başta olmak üzere birçok kamu kurum ve kuruluş ve özel firmalara bilgi üretme, raporlama ve sunma hizmeti verdiklerini belirtti.
Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir; SSMMMO  yönetim kurulunun ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek, sivil toplum ve meslek kuruluşlarının sosyal hayatta önemli bir yeri olduğunu, mezunlarımızın da ilerde bu meslek odalarına kayıt olarak meslek icra edeceklerini, bu sebeple Samsun Mali Müşavirler Odasının Başarı Üniversitesi’ nin  ön önemli paydaşlarından biri olduğunu belirtti. Geçen yıl odanın teklifi ve üniversite senatomuzun  kararıyla müfredata yeni bir ders konulduğunu Başarı üniversitesinin Bologna süreci çerçevesinde paydaşlarının görüşlerine önem verdiğini ifade vermeye de devam edeceğini ifade etti.
şokhbaer.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum