STAJ İMKÂNI SUNMAYA DEVAM EDİYOR
Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A

22 Temmuz 2016 - 23:34

Başta Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) olmak üzere Samsun ve çevre Üniversitelerden Mühendislik Fakültesi öğrencileri ve teknik lise öğrencilerinden oluşan 36 öğrenci, bu yıl Samulaş AŞ’de staj imkânından faydalanıyor.
Stajları şuan devam eden 15 öğrencin yanı sıra yeni eğitim dönemine kadar toplam 36 öğrencinin Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş AŞ’de stajı tamamlanmış olacak.
Stajyer öğrenciler; Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. Bakım-Onarım Müdürlüğü, Operasyon Müdürlüğü Mali-İşler Müdürlüğü ve Destek Hizmetler Müdürlüğü’nde stajlarını tamamlıyor. Birçoğunu Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin ve Teknik lise öğrencilerinin oluşturduğu stajyerler birçok konuda bilgi ve donanım sahibi olma şansı elde ediyor. Ayrıca bu yıl ilk defa Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş.’ Raylı Sistem Mühendisliği ve Raylı Sistem İşletmeciliği öğrencileri staj görmeye başladı. Makine mühendisliği ve elektrik mühendisliğinin yanı sıra üniversite ve liselerin, lojistik, insan kaynakları, bilgisayar mühendisliği, bilgisayar, özel koruma ve güvenlik, yönetici sekreterliği gibi bölümlerde okuyan öğrenciler de stajlarına, SAMULAŞ’ta devam ediyor.

Sürdürülmekte olan çalışmalarla ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan “Karadeniz Bölgesinin tek Hafif Raylı Sistem İşletmesi olan Samulaş AŞ’nin kent içi güvenli ve konforlu toplu taşım misyonunun yanı sıra ülkemizde sektöre yönelik nitelikli personel altyapısının oluşmasına katkı sağlamak ve sektörel yerli sanayinin oluşumunu desteklemek konusunda da gayret içinde olduklarını, çalışmaların bu ilke doğrultusunda devam ettirildiğini” söyledi.
şokhaber.net
FACEBOOK YORUMLAR