STK'larla iletişim halinde olacağım...

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, STK'ların  toplumun değişimi, gelişimi ve demokratikleşmesi için en önemli aktörlerden biri olduğuna işaret ederek, "STK'larla her zaman ile

STK'larla iletişim halinde olacağım...
22 Mart 2015 - 17:29
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, STK'ların  toplumun değişimi, gelişimi ve demokratikleşmesi için en önemli aktörlerden biri olduğuna işaret ederek, "STK'larla her zaman iletişim halinde olacağım. Hiçbir STK'yı ayırt etmeden belli aralıklarla sürekli fikir alışverişinde bulunacağım" dedi.

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, Dost Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (DOSTDER) Başkanı Hüseyin Mutlu ve Semerkand Vakfı Başkanı Zekai Murzioğlu'na ziyarette bulundu. Samsun'u daha da büyütmeye, Türkiye'de parlayan bir yıldız haline getirmeye devam edecek projelerin oluşması için bütünsel hareket etmenin gerektiğini belirten Bilgin, "Bir şehir vizyonla büyür, planla, projeyle büyür. Bu da ancak sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek olur" dedi.

STK'lar dinamik rol oynuyor

STK'ların toplumun değişimi, gelişimi ve demokratikleşmesi için en önemli aktörlerden biri olduğuna vurgu yapan Bilgin, "Bu şehrin öne çıkan fırsatlarının değerlendirilmesi ve var olan sorunların da çözülebilmesi için STK'larla birlikte hareket etmek çok önemli. Ülkemizde STK'ların önemi gün geçtikçe daha da artmaktadır. Biz de ülkemizin geleceği için STK’lara çok önem veriyoruz. Türkiye'de STK’lar artık dinamik bir rol oynuyor. Bu nedenle Samsun'da yatırım çeşitliliğinin arttırılması noktasında STK’ların rolü büyük. El ele vermemiz halinde başarılamayacak bir proje yoktur" diye konuştu.

Toplumun yönetim hücreleri

STK'larla her zaman iletişim halinde olacağını dile getiren Bilgin, "Siyasette amaç insana hizmettir. Bunun en temel yollarından biri insanlarımızın fikirlerini ifade ettiği, örgütlendiği, amaçları uğruna bir araya geldikleri sivil toplum kuruluşlarının fazlasıyla yönetime katılmasından geçmektedir. Halkımızın talep ve görüşleri baz alındığında bunların toplandığı yer olan sivil toplum kuruluşlarımız toplumun yönetim hücreleri olarak nitelediğimiz kuruluşlardır. Hiçbir STK'yı ayırt etmeden belli aralıklarla sürekli fikir alışverişinde bulunacağım. Sorunlarımızı STK'larla birlikte çözeceğiz" şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum