SUAT BİRİNCİ'DEN YETER ARTIK!...

23

SUAT BİRİNCİ'DEN YETER ARTIK!...
18 Ağustos 2018 - 19:08
23. Dönem Samsun Milletvekili Önceki Dönem MYK Üyesi Suat Birinci yaptığı yazılı açıklamada;
Yeter artık!..
Hepinizin bildiği gibi Cumhuriyet Halk Partisine yıllarca emek vermiş bir insanım. Partim bana her türkü kademede görev vererek her dönem beni onurlandırmıştır. Bugün gelinen noktada partinin basın nezdinde sürekli olarak eleştirmesini parti makamlarının küçük düşürülmeye çalışılmasını kesinlikle hazmedemiyor ve şiddetle kınıyorum.
Cumhuriyet Halk Partisi ilkeleri ve ideolojisi olan bir partidir. Partimiz bize ATA’mızdan emanet olan en kıymetli değerimizdir. Bu tür söylemlerin yeri basın değildir. Bu karalama politikalarını yapan arkadaşlara soruyorum. “Ben sizin Cumhuriyet Halk Partisini sevdiğinize nasıl inanayım” Evladını seven baba, evladını korur kollar. Hasta ise iyileştirmek adına elinden gelen çabayı sarf eder, kurdun önüne atıp parçalatmaz.
Son sözüm şudur ki Herkes haddini bilsin. Cumhuriyet Halk Partisi  varlığıyla, kimliği ile ülkenin teminatı olan bir parti olmuştur ve öyle olmaya da devam edecektir. Bizler bu küçük oyunlar ile partimizin daha fazla hezeyana uğramasına asla izin vermeyeceğiz.
Bu böyle biline.

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum