ŞÜHEDA ORMANI AÇILIŞI COŞKULU BİR TÖRENLE YAPILDI

Samsun’un Canik  ilçesindeki Gökçepınar İlk-Ortaokulu’nun hazırlamış olduğu program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı

ŞÜHEDA ORMANI AÇILIŞI COŞKULU BİR TÖRENLE YAPILDI
24 Mart 2016 - 21:44
Samsun’un Canik  ilçesindeki Gökçepınar İlk-Ortaokulu’nun hazırlamış olduğu program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.
Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü  Haluk Melekoğlu, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kaplan, Gökçepınar Ortaokulu Müdürü Numan Aydoğan, Canik ilçesindeki okulların Müdürleri, Müdür yardımcıları, öğretmenleri ve değerli misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.

[gallery ids="47168,47167,47166,47165,47164,47163"]
YAPTIĞI KONUŞMA TÜM KATILIMCILARI DUYGULANDIRDI
Şüheda ormanına bu ismin verilmesinin hikâyesini anlatan Okul Müdürü Aydoğan; ”Şüheda Ormanı Uhud şehitleri, Bedir şehitleri, Malazgirt şehitleri, Çanakkale şehitlerine, Kuruluş savaşı şehitleri, Sarıkamış şehitleri, Samsunlu öğretmen ve güvenlik görevlisi şehitleri anısına çeşitli meyve ağaçlarından oluşan bir orman oluşturuldu ve bu ormanın onların ruhlarına hediye ediyorum ve  Gökçepınar İlk-Ortaokulu adına tüm misafirlere teşekkür” dedi.
AĞAÇ VE ORMAN SEVGİSİNİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ
Programın devamında Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, “Orman ve ağacın insan hayatındaki öneminden bahsetmek istiyorum. Ağacın insanla olan ilişkisinin doğumda beşikten başlayıp ölümde tabutta kadar geçen süre içinde sürekli ağaç ve ormanla ilişkisi olduğunu bu nedenle ağaç ve orman sevgisinin önemli olduğunu biliyoruz ve burada  emeği geçenlere teşekkür ediyorum “diye konuştu.
COŞKULU BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Program Gökçepınar İlk-Ortaokulu’nun hazırlamış olduğu şiir, şarkı, tiyatro gösterisi ve halk oyunları etkinlikleriyle devam etti. Ardından değerli katılımcıların, öğretmenlerin ve öğrencilerin Şüheda ormanına fidan dikme etkinliğiyle coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Gökçepınar ilk-Ortaokulu  ailesi olarak hazırlanan ikramlar gelen misafirlere sunuldu ve tören programı sona erdi.
Köksal  ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum