Sürmen'den Usta'ya Şike Cevabı!

TFF Başkanvekili İbrahim Usta’nın şike süreci ile alakalı açıklamalarına Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen cevap verdi

Sürmen'den Usta'ya Şike Cevabı!
17 Ağustos 2015 - 09:52
TFF Başkanvekili İbrahim Usta’nın şike süreci ile alakalı açıklamalarına Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen cevap verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili İbrahim Usta bugün Trabzon’da şike süreci ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Usta şike süreci hakkında, “O dosya kapanmadı. Olayın süreci şu anda FIFA’da itiraz halindedir. Bunun peşinden CAS vardır. Oradan gelecek olan karar aynen uygulanacaktır” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlere yanıt çok gecikmeden Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’den geldi.

Ali Sürmen sosyal medya hesabından İbrahim Usta’nın açıklamalarına cevap verdi. Sürmen yayınladığı mesajında, “Trabzonspor’umuzun 2010-11 sezonu şampiyonluğunun tescilinin FİFA veya CAS kararları ile ilgisi yoktur. Bu işi zamana yaymak asıl hedeften taraftarı uzaklaştırmaktır. Bugün tescil kararını vermeyen TFF’nin yarın nasıl tescil kararı vereceğinin de açıklığa kavuşturulması gerekir.” ifadelerini kullandı.

Kaynak Medya 061

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum