Sürmene Öğretmenevinin Temeli Atıldı

Hayırsever İşadamı Emre Aksoy’un Babası Hamit Can Aksoy’un adını taşıyan öğretmenevinin temeli Cumhurbaşkanlığı Sağılık Kurulu başkanı ve Ankara milletvekili Prof

Sürmene Öğretmenevinin Temeli Atıldı
26 Mayıs 2015 - 22:05
Hayırsever İşadamı Emre Aksoy’un Babası Hamit Can Aksoy’un adını taşıyan öğretmenevinin temeli Cumhurbaşkanlığı Sağılık Kurulu başkanı ve Ankara milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl tarafından atıldı.
Açılışta konuşan Prof. Dr. Erdöl merhum Hamit Can Aksoy abımız bir dönem of Cuma pazarında belediye başkanlığı yaptıktan sonra uzun yıllar çay fabrikalarında müdürlük yapmış bu ülkeye güzel hizmetler vermiş değerli devlet adamıdır. Bugün burada evladı Emre Aksoy’un yaptıracağı öğretmenevinin temelini atmak bizleri son derece memnun etmiştir dedi.
Ardından konuşan hayırsever işadamı Emre Aksoy ise merhum babam Hamit Can Aksoy devlet dairesinde ve serbest piyasada başarılı bir iş adamıydı. Vefatı bizleri son derece üzmüştür. Anısını yasatmak bizlere düşmüştür. Böyle Hayırlı Hizmeti bize nasip olduğu için son derece mutluyum dedi.
Ardından bir Konuşma yapan Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün; Çay Sektörünün Piri Hepimizin ağabeyi merhum Hamit Can Aksoy’un adını taşıyan bu öğretmenevinin temelini atmak gerçekten beni duygulandırdı. Ne mutlu ki Emre Aksoy gibi bir evladı var. Böyle güzel hizmeti görmek bizi son derece memnun etmiştir dedi.
Konuşmaların ardından Sürmene öğretmen evinin temeli atıldı.

Kaynak Medya 061

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum