SUTOPU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLADI...

Türkiye Sutopu Federasyonu'nun 2015-2016 Faaliyet Programında yer alan Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası Samsun Canik 19 Mayıs Yüzme Havuzu ve Atakum Olimpik Yüzme Havuzunda eş zamanlı olarak başladı

SUTOPU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLADI...
01 Eylül 2016 - 19:33
7- Boş kalıp haber1Türkiye Sutopu Federasyonu'nun 2015-2016 Faaliyet Programında yer alan Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası Samsun Canik 19 Mayıs Yüzme Havuzu ve Atakum Olimpik Yüzme Havuzunda eş zamanlı olarak başladı.
18 İL VE 36 KULÜPTEN YAKLAŞIK 470 SPORCU KATILDI
1-4 Eylül 2016 tarihleri arasında, Canik 19 Mayıs ve Atakum Olimpik Yüzme Havuzlarında gerçekleştirilecek olan Minik Erkekler Türkiye Şampiyona' sına 18 il ve 36 kulüpten yaklaşık 470 sporcu katıldı, Samsun' da yapılan ilk sutopu müsabakası olması açısından da önem taşıyan şampiyonluk mücadelesi 4 gün boyunca sürecek. Sutopunda ilk defa, bu sezon minikler kategorisinde, 3 faaliyet gerçekleştirdi. Bunlardan ilki Minikler Kış Kupası (Marmaris), ikincisi ise Minikler Federasyon Kupası (İzmir) adı altında düzenlendi. Samsun' da yapılacak olan Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası ise üçüncü ve bu sezon yapılacak olan son faaliyet olma özelliğine sahip. Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası müsabakaları hem katılım sayısı hem de kulüplerin güç dengeleri göz önünde bulundurularak A ve B olmak üzere iki farklı kategoride düzenleniyor.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum