TAKEV LİSESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Samsun'un Atakum ilçesindeki Özel Samsun TAKEV (Türk Alman Kültür Eğitim Vakfı) Anadolu Lisesi öğretmen ve idarecileri Venn  Restaurant’ta iftar yemeğinde buluştu

TAKEV LİSESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
30 Haziran 2016 - 00:39
7- Boş kalıp haberSamsun'un Atakum ilçesindeki Özel Samsun TAKEV (Türk Alman Kültür Eğitim Vakfı) Anadolu Lisesi öğretmen ve idarecileri Venn  Restaurant’ta iftar yemeğinde buluştu.
Okul kurucu müdürü Vildan Doğruer Taneri Ramazan ayının son haftası TAKEV Lisesi öğretmenleri ile birlikte çok nezih bir ortamda birlikte oldukları ve 2016-17 eğitim ve öğretim yılında aralarına yeni katılacak öğretmenler ile tanışma gerçekleştirdik Karadeniz’de ilk çift dilde hazırlık sınıfı ve akademik dili Türkçe olan TAKEV Okullarının, İzmir dışında ilkokulunu  Atatürk şehri Samsun’da açması bölgemiz için çok önemlidir“ dedi.
1TÜM ÇALIŞMALARIMIZI TİTİZLİKLE YÜRÜTÜYORUZ
Aralarına yeni katılan öğretmenler ile ve 17 yıllık TAKEV tecrübesi önderliğinde, yeni eğitim ve öğretim dönemine tam kadro hazır olduklarını söyleyen okul müdürü Vildan Doğruer Taneri," Samsun TAKEV Lisesinin hedefinin Türkiye’de ilk en iyi 10 lise arasına girmek için gereken tüm çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Bu arada TAKEV'den mezun olan bir öğrencinin iyi derecede Almanca ve İngilizce dil sertifikası sayesinde Almanya, Avusturya ve İsviçre’de ücretsiz üniversite okuma imkanı kazanıyor. Tüm 8. sınıf veli ve öğrencilerini Samsun TAKEV Lisesine davet ediyoruz "diye konuştu. İftar yemeği sonunda söz alan okul kurucu ortaklarından Yılmaz Yapıcı, “Tüm TAKEV öğretmenlerine yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum  ve yaklaşan Ramazan bayramının tüm insanlığa huzur, sağlık ve barış getirmesini canı gönülden arzu ediyoruz" dedi.
3TAM KADRO İFTAR YEMEĞİNE KATILDILAR
TAKEV’in iftar yemeğine Okulun kurucu ortaklarından emekli DSİ Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Yapıcı ile  Doç. Dr. Oktay Yapıcı, Okul Müdürü Vildan Doğruer Taneri, Almanca öğretmenlerinden, Hatice Erkan Altuncu  Ülkü Karahasanoğlu, Funda Bayramoğlu, Cansu Erol, Duygu Durgut, Rehberlik öğretmeni Bahtınur Güney Ürek, Matematik öğretmelerinden  Erol Tosuner, Sevil Amirova, İngilizce Öğretmelerinden Aysun Mete, Burcu Orhan, Edebiyat 2öğretmenlerinden İsa semiz, Fatma Bayraktar, Felsefe öğretmeni  İdil  Kefeli, Kimya öğretmeni  Seyfettin Durkaya, Biyoloji öğretmeni  Turgay Tuncer, Fizik Öğretmeni Melih Erçin ve Beden Eğitimi Öğretmeni  Ahmet Pala katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum