TANKLA EZİLEN DARBE ŞEHİDİ ALAÇAM'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Hainlerce yapılan darbe kalkışmasında tankla ezilen Alaçamlı Muhammet Ali Aksu son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı

TANKLA EZİLEN DARBE ŞEHİDİ ALAÇAM'DA TOPRAĞA VERİLDİ
17 Temmuz 2016 - 15:41
7- Boş kalıp haber

Hainlerce yapılan darbe kalkışmasında tankla ezilen Alaçamlı Muhammet Ali Aksu son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı.

İstanbul ve Ankara'da yaşanan askeri hareketliliğin ardından ülke genelinde vatandaşlar sokaklara döküldü. Darbe girişiminde bulunan askerlerin kullandığı bir tankın, otomobillerin üzerinden geçmesi sonucu çok birçok vatandaş yaralanarak hayatını kaybetti.
ALAÇAM'A DARBE ACISI
Hain saldırıda hayatını kaybedenlerden biri de Alaçamlı Muhammet Ali Aksu oldu. İstanbul Bayrampaşa’da tankla ezilen Aksu, memleketi Samsun'un Alaçam ilçesi Doyran Köyü'nde kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.
1YÜREĞİMİZ YANDI ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
Aksu'nun cenazesine katılarak yakınlarının acısını paylaşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Acımız büyük. Tüm ülkemizde infiale neden olan vatan hainlerinin bu alçak saldırısı yüreğimize derinden yaktı. Bir çok şehidimiz ve yaralımız var. O şehit vatandaşlarımızdan biri de Muhammet Ali kardeşimiz. Rabbim mekânını cennet eylesin. Tüm şehitlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ülkemizin başı sağolsun" diye konuştu.
2O SALDIRIDAN YARALI KURTULDU
Cenazede Muhammet Ali Aksu'nun dayısının oğlu olan ve kuzeninin hayatını kaybettiği darbe kalkışmasından yaralı olarak kurtulan Engin Kurnaz o anları Başkan Yılmaz'a anlattı. Otomobilin içinde oldukları sırada tankın üzerlerine sürdüğünü belirten Kurnaz, "Ben yaralı kurtuldum ama maalesef Muhammet tankın altında kaldı" dedi.
CENAZEYE KATILIM BÜYÜK İDİ
Cenaze törenine Samsun Valisi İbrahim Şahin, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Av. Orhan Kırcalı, Ahmet Demircan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharem Göksel, Alaçam Belediye Başanı Hadi Uyar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Av. Ali Şengül, Ak parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum