TARAFTAR, HAKEMLER VE SAMSUNSPOR!

TARAFTAR, HAKEMLER VE SAMSUNSPOR! Sakatlıklar ve yeni transferlerin hazır veya bekleneni verememesi nedeniyle sezona hayal kırıklığı ile başlayan Samsunspor sahasında Boluspor ile karşılaştı

21 Eylül 2014 - 23:48
TARAFTAR, HAKEMLER VE SAMSUNSPOR!

Sakatlıklar ve yeni transferlerin hazır veya bekleneni verememesi nedeniyle sezona hayal kırıklığı ile başlayan Samsunspor sahasında Boluspor ile karşılaştı.

Henüz mağlubiyetle tanışmamış ve bir hafta önce sahasında oynadığı karşılaşmayı 4-0 gibi net bir skor ile kazanan Boluspor, Samsun’a puan ya da puanlar almak için gelmişti.

Passolig Kart uygulaması nedeni ile çok az sayıda taraftar tribünlerdeki yerini almıştı. Türkiye genelinde oynanan diğer karşılaşmalara bakıldığı zaman o kadar azda değildi aslında Samsunspor tribünlerindeki taraftar sayısı. Ama Samsunspor taraftar desteği ile oynayan bir takım. O nedenle taraftarımızın basit hesapları bırakıp Passolig Kart çıkararak tribündeki yerini alması Samsunspor’un menfaatinedir.

Gelelim maça…

Samsunspor ilk iki haftada alamadığı galibiyeti bu maçta almak istiyordu. Bu düşünce ile teknik patron Erhan Altın kadroda değişiklik yapmıştı. Büyük ümitler ile transfer edilen ve ilk iki haftada ilk on birde yer alan Serdar Eylik bu maçta on sekiz kişilik kadroda yoktu. Sakatlığı geçen Adilovic ile yeni transferlerden Recep Niyaz yedekler arasında yer alırken Talha ilk on birde maça başlamıştı.

Samsunspor’ un karşılaşmaya tedirgin başladığını gördük. İlerleyen dakikalarda taraftarında desteği ile rakip kaleye ataklar geliştiren Samsunspor aradığı golü Umar ile buldu.

Bu gol sonrası Doğan’ın şutu az farkla üstten dışarı gitti. Kale tutsa kalecinin çıkarması çok zordu. Maç 2-0 olsa Samsunspor’un işi daha kolay olacaktı.

Maç 1-0 Samsunspor’ un üstünlüğü ile devam ederken Samsunspor savunması ile kalecisinin anlaşmazlığını iyi değerlendiren İsmail Haktan Boluspor’un beraberlik golünü attı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

İkici yarıya daha istekli başlayan Samsunspor 47. dakikada Boluspor savunmasının dalgınlığından faydalanarak taç atışından gelen topu Umar ile bir kez daha ağlara gönderdi ve skoru 2-1 yaptı.

Bu dakikaya kadar ikili mücadelelerde verdiği hatalı kararlar ile dikkat çeken maçın hakemleri bu dakikadan sonra skora etki eden hatalar ile dikkat çekmeye başladı.

Samsunspor ceza sahası içinde yaşanan bir pozisyonda üst direğin altına çarptıktan sonra kale çizgisine çarparak oyun alanına dönen top yardımcı hakem tarafından gol verildi. Bu gol ile tekrar maçta beraberlik oldu.

Maçta 90 dakika 2-2 sona ermiş ve 4 dakikalık oynanmamış sürenin ilk dakikası içinde Samsunspor’un verilmeyen penaltısı vardı. Uzatma dakikalarının 4. dakikası içinde ise Samsunspor lehine tartışmalı bir penaltı çalındı.

Bu penaltıyı Adilovic gole çevirdi ve Samsunspor sezonun ilk galibiyetini üçüncü haftada alarak puanını dörde çıkardı.

Karşılaşma sonrası Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın kötü futboldan şikâyet ederken Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer hakemlerden şikâyetçiydi.

İkisi de haklı.

Henüz sezonun başı. Umarım Samsunspor iyi futbol oynayarak her maçını kazanır. Hakemler de skora etki etmeyecek şekilde maç yönetirler ve daha az hata yaparlar.

Üç puan ile tamamlanan haftalarda buluşmak dileğiyle;

Hoşça kalın…

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum