Taraftardan Çağrı!...

Samsunspor Taraftar Grupları, Süper Lig'den 1. Lige düşen ve maddi sıkıntı yaşayan Samsunspor Basketbol Takımı'na şehrin sahip çıkması çağrısında bulundu.

Taraftardan Çağrı!...
14 Temmuz 2024 - 16:28
Samsunspor Taraftar Grupları, yaptıkları ortak açıklamada, "Bilindiği gibi Büyük Samsunspor Basketbol Takımımız Süper Lig’de mücadele etmiş ancak tüm çabalara rağmen ligden düşmüştür. Dernek yönetimimizin mücadelesini ve yaşadığı finansal sorunları biliyor; sportif başarıların devamı için şirketleştirme arayışına girdiklerini tüm Samsun ve Samsunspor ailesi olarak biliyoruz. 
Yaşanan gelişmeleri gözlemliyor, bu çalışmaların sonuçlanmasını merakla bekliyoruz" dedi. 
Bu Tavrı Kabul Etmiyoruz
Son olarak SAMPA’nın dernek yönetimi ile görüşmelerinin tıkandığını ve Sampa'nın masadan kalktığını hatırlatan taraftar grupları, "Kentimizin değerlerinden olan SAMPA'nın gelinen son aşamada (!) kulübü borçsuz devralmak istediklerini belirtmeleri süreci tıkamış ve basketbolumuz son anda yine zor durumda kalmıştır. Bu tavrı kabul etmiyoruz. Sürekli değişen taleplerin olduğu ve yönetimin zor durumda bırakıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Bu durumları kabul etmeyiz. Yakışan bu değildir" diye konuştu.
Her Branş Önemli
SAMPA'nin, şehrin gurur veren şirketlerden biri olduğunu belirten taraftarlar, "Bizler hepimiz biriz. Amacımız Samsunspor basketbolun başarılı olmasıdır. Umuyoruz ki yeni görüşmeler sağlanacak takımımıza gereken değer ve ilgi gösterilecektir. Samsun’umuzun tek değeri olan Samsunspor'umuzun her branşı bizler için önemlidir. Hep birlikte Basketbol takımımıza sahip çıkmamız şarttır. Umuyoruz ki Samsunspor Basketbol takımımızın sorunlarını çözen bir irade ortaya çıkacaktır. Gelişmeleri takip ettiğimizi bildiririz" ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum