Taraftardan Şarkıcı Nihat Doğan'a Tepki!...

Şarkıcı Nihat Doğan'ın, Samsunspor'u hedef alan cümlelerine bir tepki de Samsunspor Taraftar Gruplarından geldi!

Taraftardan Şarkıcı Nihat Doğan'a Tepki!...
26 Ağustos 2024 - 18:06
Şarkıcı Doğan'ın ifadelerini haddini aşmak olarak değerlendirdiklerine dikkat çeken Samsunspor Taraftar Gruplarının ortak açıklaması şu görüşlere yer verildi;
Bu Sadece Küçük Bir Tepki
"Katıldığı bir internet yayınında, haddini aşan cümleler kuran Nihat Doğan isimli şarkıcı bozuntusu, Samsun gibi büyük bir şehrin ve Samsunspor gibi büyük bir camianın tepkisini çekmiştir. Saçma sapan konularla gündeme gelmeyi kendisine alışkanlık haline getiren Nihat Doğan isimli bu şahsa söylenecek çok söz var ama anlayamayacağından emin olduğumuz için, tıpkı kendisi gibi 'küçük' bir tepki ile karşılık veriyoruz!"
Sen Çık Türkünü Söyle
"Samsunspor adını ağzına alırken dikkat et! Samsunspor camiasını, ekranlarda tartışarak prim kasmaya çalıştıklarınla karıştırma. Samsunluların ve Samsunsporluların her yerde olduğunu unutma! Sokağın ortasında yüzüne tükürtme! Çık şarkını söyle, paranı kazan. Boyunu aşan işlere karışma, haddini aşan cümleler kurma."
Hukuken Gereği Yapılacak
"Samsunspor Kulübünün, bu hadsizlik karşısında hukuki olarak gerekeni yapacağına inanıyoruz. Bu ve bunun gibi medya maymunluklarına bugüne kadar ne şehrimiz ne kulübümüz ne de taraftarlarımız asla müsaade etmemiş, bundan sonra da etmeyecektir!"
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum