TARAFTARLARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ…

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Ali Bilgici, ”Samsun Yolspor’u elimizden kaçırdık ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz” dedi

TARAFTARLARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ…
16 Ocak 2017 - 22:54
1 7- Boş kalıp haberTürkiye Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Ali Bilgici, ”Samsun Yolspor’u elimizden kaçırdık ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz” dedi.
KARŞILAŞMAYA İYİ BAŞLAN TARAF BİZDİK
Samsun Yolspor karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen sonuca ulaşamadıklarını belirten Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ali Bilgici, ”Rakibimizin karşısında karşılaşmaya iyi başlan taraf bizdik ve bu arada bir penaltı pozisyonu değerlendiremedik. Akabinde çok gol pozisyonları bulduk. Berabere kaldığımız önemli bir maçta. Basiretlimize bağlıyorum. Bu maç bizim için artık geride kaldı. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz” diye konuştu.
YENİ AMASYASPOR MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
İlk yarıda mağlup olduğumuz Yeni Amasayaspor maçının hazırlılarına Salı gününden itibaren başlayacaklarını hatırlatan Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Bilgici, ”Rakibimiz deplasmanda 13 Şubat Erzincanspor’u farklı bir skorla mağlup etti ve bunun bilincindeyiz. Bu maç bizim için çok önemli. Bizde tüm hazırlıklarımızı ona göre yapacağız.  Yeni Amasayaspor maçı galibiyeti ile taraftarlarımızla barizmiş olacağız” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum