TARİHİ KÖPRÜ ÜZERİNDE MUHTEŞEM KOREOGRAFİ

Kütüphaneler Haftasının 54

TARİHİ KÖPRÜ ÜZERİNDE MUHTEŞEM KOREOGRAFİ
31 Mart 2018 - 08:37
Kütüphaneler Haftasının 54. yıl dönüm kutlamaları çerçevesinde Çarşamba Öğrenci Meclisi Başkanlığı düzenlediği etkinlikte 1071 öğrenci, köprü üzerinde yazdıkları "Çarşamba Okuyor, siz de okuyunuz" koreografi gösterisi ilçede dikkat çekti.
Kütüphaneler haftası etkinlikleri ve Samsun'da başlatılan Samsun Okuyor projesi birleştirilerek gerçekleştirilen etkinlikte İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı Hakan Demircan ile öğretmen Murat Şahin ve Erdem Balcıoğlu görev aldı.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve sıra okulların köprü üzerinde ki etkinliklerin izin vererek yardımda bulunan Belediye Başkanlığı “Okuyan Çarşamba, Okuyan Gençlik” etkinliği çerçevesinde ilçe merkezinde bulunan ilk, Orta ve Liselerden katılan 1071 öğrenci Belediye Meydanı’nda toplandı. Programın yapımından sorumlu ilçe Milli eğitim Şube Müdürü İbrahim Sezer, bu etkinlikle gençlerimize okuma şuuru ve bilinci kazandırmak istediklerini belirterek,” Programda emeği olan bütün öğretmen arkadaşlarımızı yanı sıra  okul müdürlerine ve bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum“ dedi.
KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Belediye meydanında toplanan 1071 öğrenci daha sonra Tarihi Çarşamba Köprüsü üzerine gelerek kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen etkinlikte Samsun'da başlatılan ‘Samsun Okuyor’ projesine destek olurken özellikle öğrencilerle köprü üzerinde öğrenciler tarafından koreografi gösterisi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen koreografi de öğrenciler, "Çarşamba okuyor, siz de Okuyunuz" yazısı dron çekimi ile de adeta ölümsüzleştirilirken koreografi vatandaşlardan da büyük beğeni kazandı.
Tarihi Çarşamba köprüsü üzerinde 40 okuldan katılan 1071 öğrenci aynı zamanda Malazgirt Zaferini de akılara yeniden kazımayı başarırken etkinliğe Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney ve Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir'in yanı sıra çok sayıda etkinliği ilgi ile izleyen vatandaşlarda katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum