Taşçı, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vereceğimiz destek ile yalnızca devlet başkanınızı seçmeyecek, hizmetin de önünü açacaksınız" dedi.

Bu Seçim ile Daha İyi Hizmetin Yolu da açılacaktır Halkın ayağına giderek yaptığı iftarlardan bir yenisini Çakırlar Koru'sunda, Çakırlar ve İncesuluların katılımı ile gerçekleştiren Atakum Bele

Taşçı, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vereceğimiz destek ile yalnızca devlet başkanınızı seçmeyecek, hizmetin de önünü açacaksınız" dedi.
16 Temmuz 2014 - 13:14
Bu Seçim ile Daha İyi Hizmetin Yolu da açılacaktır

Halkın ayağına giderek yaptığı iftarlardan bir yenisini Çakırlar Koru'sunda, Çakırlar ve İncesuluların katılımı ile gerçekleştiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vereceğimiz destek ile yalnızca devlet başkanınızı seçmeyecek, hizmetin de önünü açacaksınız" dedi.

Atakum Belediyesi tarafından Çakırlar Korusu’nda düzenlenen iftar, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, İncesu ve Çakarlar Mahallesi sakinlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. İftara eşi Fatma Taşçı ile birlikte katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Biz iftarımızı sizlerin ayağına gelerek yapıyoruz, bundan da büyük keyif alıyor ve mutluluk duyuyoruz. Hizmeti de sizin ayağınıza getirmek için bütün güç ve gayretimizle çalışıyoruz. Ottoman Düğün Salonu'muzu ve Yalı Kafe'yi bir kaç gün içinde sizlerin hizmetine sunacağız. Bunun yanı sıra Taflan Parke Tesisimiz de faaliyete geçiyor. Satıh kaplama ihalemizi yaptık. Asfalt ihalemizi de 20 Temmuz'da gerçekleştireceğiz. Böylece bayramdan sonra yollarımızın gerekli bakım, onarım, kaplama ve asfalt ihtiyaçlarını gidereceğiz. Atakum'un yarınlarını oluşturma noktasında büyük bir azimle çalışmalarımızı sürdüreceğimizden, en yararlı hizmeti en kısa zamanda gerçekleştireceğimizden emin olabilirsiniz. Önümüzdeki 5 yıl içinde sizlerdin de desteği ile burada yaşamaktan gurur duyacağınız bir ilçe meydana getireceğiz" diye konuştu.

Önümüzdeki 10 Ağustos'un, milletin kendi devlet başkanını kendisinin seçmesi açısından son derece önemli bir tarih olduğunun altını çizerek konuşmasını sürdüren Başkan Taşçı, " Bugüne kadar hep başkaları için oy isteyen hizmet için gecesini gündüzüne katan, halk adamı alan Sevgili Başbakanımıza 10 Ağustos'ta gereken desteği vereceğiz. Demokrasinin en gelişmiş, en yüksek seviyesi, bir milletin kendi cumhurbaşkanını kendisinin seçmesidir. Biz de sunulan bu fırsatı iyi değerlendirecek ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Ülkeye daha iyi hizmet etmesi yolunda önünün açılması için vereceğimiz oylarla yardımcı olacağız" şeklinde konuştu.

İftar öncesi mahalle sakinlerinin masalarını dolaşan ve onlara hoş geldin diyen Başkan Taşçı, ısrarları kıramayarak eşi Fatma Taşçı ile birlikte bir ailenin yanına oturarak iftarını onlarla birlikte açtı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın çocuklara armağanı olan, pamuk şeker, dondurma, patlamış mısır ve oyun parkı ise her zamanki gibi çocukların ilgi odağı oldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum