Taşçı iftarda konuştu; Gücümüz, halkımız...

Küçükkolpınar, Yeşildere, Esenevler ve Denizevleri mahallelerinin sakinleriyle buluştuğu iftar yemeğinde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Belediye-Halk birlikteliğini en iyi şekilde yaşıy

Taşçı iftarda konuştu; Gücümüz, halkımız...
07 Temmuz 2015 - 17:35
Küçükkolpınar, Yeşildere, Esenevler ve Denizevleri mahallelerinin sakinleriyle buluştuğu iftar yemeğinde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Belediye-Halk birlikteliğini en iyi şekilde yaşıyoruz. Bu birlik ve beraberlikten aldığımız güçle en iyisi, daha iyisi için çalışıyoruz" dedi.

Atakum Belediyesi İftar Buluşmaları kapsamında Cumhuriyet Lisesi bahçesinde kurulan dev iftar sofrası, Küçükkolpınar, Yeşildere, Esenevler ve Denizevleri mahallelerinin sakinlerini bir araya getirdi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın yanı sıra AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ile Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ile mahalle muhtarlarının katılım sağladığı iftar buluşmasına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

İftar vakti öncesi masaları gezerek vatandaşlara hoş geldin diyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kendisine yöneltilen talepleri de sık sık not aldı. İftar sonrasında ise bir konuşma yaparak iftar sofrasında buluşan vatandaşlara seslenen Başkan Taşçı, “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ramazan Ayının ilk gününden itibaren iftar buluşmaları düzenliyor, farklı mahallelerden vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Aynı iftar sofralarında buluşmanın mutluluğunu anlatmak zor ama biz bu birlik ve beraberlik ortamının kalıcı olması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Atakum İlçesinde gerçekleştirilen ve sürdürülen çalışmalar ile hayata geçirilmeye hazırlanan projeler hakkında da bilgi veren Başkan Taşçı, “Atakum Belediyesi, tüm çalışanlarının büyük özverisi ile hızlı bir tempoyla çalışıyor. Mahallelerimiz gittikçe güzelleşiyor, yaşam alanları değer kazanıyor, ilçemizin eksik organları tamamlanıyor. Ramazan Ayının hemen ardından büyük projeler için peş peşe kazma vurmaya başlıyoruz. Biz Atakum İlçesinin daha iyi ve güzel şartlara sahip olması için mücadele ediyoruz, halkımız da bize inanıyor ve güveniyor. Hal böyle olunca ortaya belediye ve halk birlikteliği çıkıyor. İşte biz bu güçle Atakum İlçesini aydınlık yarınlarına doğru götürüyoruz” diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın özverili bir çalışma ortaya koyduğunu ifade eden AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, “AK Partinin belediyecilik anlayışı, Türkiye’de olduğu gibi Atakum İlçesinde de büyük değişimler yaşattı. Bu değişim ve gelişim sürecinin mimarı olan Başkan Taşçı’yı kutluyorum. İnanıyorum ki inanç ve hizmet aşkıyla Atakum İlçesi için her gününü üreterek, ilçesine bir şeyler kazandırarak geçirecek” şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum