TAŞÇIDAN BASIN MENSUPLARINA HİZMET DÖKÜMÜ!...

Taşçı, verdiğimiz bütün sözlerimizin %90’ını yerine getirdik

TAŞÇIDAN BASIN MENSUPLARINA HİZMET DÖKÜMÜ!...
16 Eylül 2018 - 22:26
Taşçı, verdiğimiz bütün sözlerimizin %90’ını yerine getirdik.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı 4,5 yılda hayata geçirdikleri projeleri basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda anlattı. Atakum halkına seçim vaadi olarak verdikleri her sözü fazlasıyla yerine getirdiklerini söyleyen Taşçı, “Halkımıza 4,5 yıl önce 55 proje sözünü verdik. Aradan geçen süre içerisinde vermiş olduğumuz sözleri fazlasıyla yerine getirmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz” dedi.
Atakum ilçesinin hızla büyüyerek adeta bir şehir olmanın ötesine geçtiğini söyleyen Taşçı, “İlçemiz hızla büyüyor. Biz göreve geldiğimizden bu güne nüfusumuz 200 bini buldu. Biz yapmış olduğumuz hizmetlerin tamamını bugüne göre değil 50 yıl sonrasına göre planlayıp hayata geçiriyoruz. İmar palanlarımıza göre bu şehir 650 bin nüfusa hizmet verecek şekilde hazırlanıyor. Tüm hedefimiz ülkemize örnek olacak yaşanabilir bir Atakum için çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetleri hazmedemeyip bizim üzerimizden hesaplar yaparak bizi yıpratmaya çalışanları önemsemeden yolumuza devam ediyoruz. Ne yapıyorsak milletimiz için yapıyoruz. Birileri adaylık için bel altı vurmaya çalışıyor. Bunların hiç birisinin bizim için bir kıymeti yok. Biz siyasetin de dürüst bir şekilde yapılmasını savunuyoruz. Birileri çıkmış bir yerlere afişler asmış. Hangi partiden aday olacak? Nereye aday olacak? Belli değil. Biz işimize bakıyoruz. Biz Atakum’a hizmet etmek için mücadele ediyoruz. Başka bir gayemiz yok” dedi.
Başkan Taşçı Atakum’u turizm merkezi yapmak için yeni projelerin hazırlandığını ve işte bu benim hayalim dediği projeler hakkında bilgi verdi. Taşçı, “Atakum’a döner bir kule üzerinde restoranların ve butik otel tarzı kalınabilecek odaların olduğu bir tesis ile birlikte Atakum sahilinde denizin altında bir restoran yapmayı istiyoruz. Turizm açısından ülkemizde henüz bu projelerin bir benzeri yok. Atakum’u turizm merkezi haline getirmek için böyle projeleri hayata geçirmemiz gerekiyor. İlçe halkımızın en çok şikâyet ettikleri konu sahildeki alkollü mekânlar. Sahilde bulunan alkollü mekânlar için halkımızı rahatsız etmeyecek bir plan için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” açıklamasında bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum