Taşçı'dan TDP'ye övgü;

‘Çalışmaları gurur verici’ Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kendisini ziyaret eden Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünden övgü ile bahsederek, “Halkla iç içe olan ve bu anlamda birçok

Taşçı'dan TDP'ye övgü;
04 Şubat 2015 - 18:33
‘Çalışmaları gurur verici’

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kendisini ziyaret eden Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünden övgü ile bahsederek, “Halkla iç içe olan ve bu anlamda birçok önemli sosyal ve kültürel çalışmaya da imza atan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün çalışmaları gurur verici” dedi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ümit Durmuş ve şube personeli, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti.

Müdürlük çalışmaları hakkında bilgi veren Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ümit Durmuş, şehrin her noktasında hizmet veren ekiplerinin başarılı işlere imza attığını kaydederek, “Şehrimizin her noktasında görevli ekiplerimiz halkımızla bütünleşmiş durumda faaliyetlerini sürdürüyor. Rutin emniyet görevlerini yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştiriyor, toplumdan aldığımız destekle yine topluma önemli hizmetler veriyoruz” diye konuştu.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü çalışmalarını memnuniyetle takip ettiğini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kurulduğu günden bu yana halkla iç içe olan ve bu anlamda birçok önemli sosyal ve kültürel çalışmaya da imza atan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün çalışmaları gurur verici. Suçun önlenmesi adına hem vatandaşın hem de esnafın bilinçlenmesini sağlayan polislerimizi ağırlamaktan mutluluk duydum. Şehrimizin emniyetinin sağlanması ve vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için üzerlerinde büyük bir sorumluluk taşıyan polislerimizin her zaman yanlarındayız” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum