TBMM'DE ASARCIK RÜZGÂRI!

AK Parti Asarcık İlçe Teşkilatı, TBMM'deki Grup Toplantısı'na adeta çıkarma yaptı

TBMM'DE ASARCIK RÜZGÂRI!
24 Şubat 2016 - 22:09
AK Parti Asarcık İlçe Teşkilatı, TBMM'deki Grup Toplantısı'na adeta çıkarma yaptı. İlçe Başkanı Hami Karakaş, Samsun Milletvekilleri ile birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştü ve Asarcık'a davet etti.
AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ve beraberindeki partililer, TBMM'de bazı ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti'nin Grup Toplantısı'na katılan Karakaş ve beraberindekiler daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Karakaş, "Sayın Başbakanımızı Samsun programında Asarcık'a uğraması ve yapılan hizmetleri görmesi için ilçemize davet ettim" dedi.

[gallery ids="44915,44914,44913"]
TBMM'DE ASARCIK SESLERİ
Asarcık İlçe teşkilatı sabah erken saatlerinde Ankara'ya hareket etti. Başkan Hami Karakaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Kezban Kamuray, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlhan Gonca ve partililerle TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısı'na katıldı. Burada AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı ile görüşen Karakaş ve beraberindeki partililer, grup toplantısı ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu görüştü. Başkan Hami Karakaş, Davutoğlu'nu Asarcık'a davet etti.
DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞÜLDÜ
Programla ilgili açıklama yapan Başkan Karakaş, "Teşkilatımızla ile birlikte partimizin grup toplantısına katılıp milletvekillerimiz ve Sayın Başbakanımızla görüştük. Asarcık'ta yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Başbakanımızdan Samsun'a ilk geldiğinde Asarcık'a da uğramasını istedik. Programı uyarsa uğrayacağının sözünü verdi. AK Parti Asarcık teşkilatı olarak, partimizin ilçemizde en güzel şekilde duyurulması ve faaliyetler yapması için çalışıyoruz. Teşkilatımız için de çok güzel bir fırsat oldu. Bizleri karşılayan ve yanımızda olan milletvekillerimize teşekkürü bir borç biliyorum" dedi. 
ÇİĞDEM KARAASLAN'A ZİYARET

İlçe teşkilatı TBMM programının ardından AK Parti Genel Başkanlığı'na geçerek, Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile görüştü.
Köksal  ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum