TBMM'NE KONU MANKENLERİ GÖNDERMEYELİM...

Samsun Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı olan Atıf Tomrukçu, dün Salıpazarı’n da partililerle yaptığı sohbetinde “Arkadaşlar, kesinlikle ince eleyip sık dokuyalım, TBMM’ne bizleri tem

TBMM'NE KONU MANKENLERİ GÖNDERMEYELİM...
24 Şubat 2015 - 22:59

Samsun Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı olan Atıf Tomrukçu, dün Salıpazarı’n da partililerle yaptığı sohbetinde “Arkadaşlar, kesinlikle ince eleyip sık dokuyalım, TBMM’ne bizleri temsil edecek milletvekilleri gönderelim. Konu Mankenleri göndermeyelim” dedi.


29 Mart 2015 tarihinde yapılacak ön seçim çerçevesinde CHP’nin aday adayları çok sıkı bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar. CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Atıf Tomrukçu, dün Samsun’un ilçesi Salıpazarı’n da partililerle, parti binasında bir araya geldi. Milletvekili Aday Adayı Atıf Tomrukçu, partili dostlarına hitap etmeden önce CHP, Salıpazarı İlçe Örgütü Başkanı Mustafa Aydoğdu söz alarak üyelerine şöyle konuştu. “Hemen yanı başımızda Terme’de büyüyen ve ilçemizde de faydalı işlere imzasını atan evladımız Atıf Tomrukçu’nun diğer aday adaylarımız gibi Samsun’a ve Samsunlulara hizmet vermek için kollarını sıvadığını biz 1999 yılından bu yana bilmekteyiz. Genç olan üyelerimizde şimdi kendisini tanıma imkânını bulacaklardır. Bizim Salıpazarı olarak istediklerimiz çok bir şey değil, ülkemizin gittiği AKP karanlığından AKP faşizminden kurtarılması için var güçleriyle çalışıp CHP’yi iktidara taşımaları taşımamızdan ibarettir. CHP iktidarından başka bir dileğimiz yok. CHP iktidara geldiğinde ne Salıpazarı’nın, nede diğer il ve ilçelerimizin çözülmedik sorunları kalmayacaktır. Atıf Tomrukçu’ya çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.


Konu Mankeni Değil Milletvekili Seçmeliyiz.


Salıpazarı CHP’de konuşan Atıf Tomrukçu’da şunları söyledi. “Kendimi anlatmama gerek yok. Benim gençlik yıllarım buralarda geçti. Bir bakmışsınız Salıpazarı’nda, bir bakmışsınız Çarşamba’da ve bir bakmışsınız Terme’de, siyasi çalışmalardaydım. Başkanımız dediği gibi ben buralarda yetiştim. Birçok büyüğümden siyaset adına dersler aldım. Şimdi o teorilerimi pratikleştirmek istiyorum. Bu güne kadar siyasi arenada hem teori hem de pratik olarak çok mücadele vermiş bir kardeşiniz olarak, bugün de sizlerden TBMM’inde sizleri temsil etmek için yetki istemeye geldim karşınıza.  Bu 2015 Haziran seçimlerinde çok iyi düşünüp ince eleyip sık dokuyarak Samsun’a ve Samsunluya AKP hükümetinin her fırsatta yaratmaya çalıştığı ALGI YARATMA operasyonlarına inanmamalarını sağlayalım. Olmazsa olmazımız PARTİ İÇİ DEMOKRASİNİN ilelebet devamını sağlayalım.  TBMM’en Samsun’da ve diğer yerlerde partimize emek veren, ideolojisi belli olan, direnen insanları gönderelim. TBMM’ne kesinlikle KONU MANKENİ göndermeyelim. Ve tek bir tane partilimizin makam mevkii ve koltuk sevdası olmamalı. Aksi takdirde AKP’lilerden tek bir farkımız kalmaz” dedi.


Genel Seçimler Biter Bitmez Yerel Seçimlere Hazırlanmalıyız.


Tomrukçu; “7 Haziran 2015 seçimlerinden hemen sonra 8 Haziran’da bütün CHP’liler kafa kafaya verip 3 yıl sonraki yerel seçimler için çalışmaya başlamalıyız. Ankara’dan Samsun’a gelirken, Havza’dan başlayıp Samsun’un en uçtaki ilçesine gidebilmemiz için en az bir ayımızı ayırmamız gerekli ki burada yaşayan yurttaşlarımızın seçmenlerimizin sorunlarına çözüm bulabilelim” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum