TCG CEZAYİRLİ GAZİ HASAN PAŞA OKUL GEMİSİ KOMUTANI VALİ HÜSEYİN AKSOY'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

TCG CEZAYİRLİ GAZİ HASAN PAŞA OKUL GEMİSİ KOMUTANI VALİ HÜSEYİN AKSOY’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

TCG CEZAYİRLİ GAZİ HASAN PAŞA OKUL GEMİSİ KOMUTANI VALİ HÜSEYİN AKSOY'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
17 Eylül 2014 - 16:10
TCG CEZAYİRLİ GAZİ HASAN PAŞA OKUL GEMİSİ KOMUTANI VALİ HÜSEYİN AKSOY’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

17-19 Eylül 2014 tarihleri arasında Samsun’a liman ziyareti gerçekleştiren TCG Cezayirli Gazi Hasan Paşa Okul Gemisi Komutanı Dz. Kur. Alb. Murat AKSÖZEK ve beraberindekiler, Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan TCG Cezayirli Gazi Hasan Paşa Okul Gemisi Komutanı Dz. Kur. Alb. Murat AKSÖZEK ’’Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve kurtuluşa giden yolda ilkadımın atıldığı, İlkadım  Kenti Samsun’da olmaktan çok mutluyuz. Sayın Valimize bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum.'' dedi.

Vali Hüseyin AKSOY yaptığı konuşmasında, “İlimize gelen TCG Cezayirli Gazi Hasan Paşa Okul Gemisi Komutanı Dz. Kur. Alb. Murat AKSÖZEK ve beraberindekileri bu gün Samsun’da görmekten son derece mutluyum. Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve kurtuluşa giden  yolda ilkadımın atıldığı, İlkadım Kenti Samsun'da olmaları ayrı bir önem taşıyor. Bu vesileyle kendilerine  hoş  geldiniz diyorum” dedi.

Vali Aksoy ziyaretin sonunda Cezayirli Gazi Hasan Paşa Okul Gemisi Komutanı Dz. Kur. Alb. Murat AKSÖZEK’e günün anısına üzerinde  Atatürk Anıtı bulunan kabartma bir pano hediye etti. TCG Cezayirli Gazi Hasan Paşa Okul Gemisi Komutanı Dz. Kur. Alb. Murat AKSÖZEK’de Vali Aksoy’a bir plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum