TCG ORUÇ REİS FIRKATEYNİ KOMUTANLARI VALİ İBRAHİM ŞAHİN'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

TCG ORUÇ REİS FIRKATEYNİ KOMUTANLARI VALİ İBRAHİM ŞAHİN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ Samsun Limanı'na ziyaret gerçekleştiren TCG Oruç Reis Fırkateyni Komutanları, 5

TCG ORUÇ REİS FIRKATEYNİ KOMUTANLARI VALİ İBRAHİM ŞAHİN'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
26 Eylül 2014 - 17:53
TCG ORUÇ REİS FIRKATEYNİ KOMUTANLARI VALİ İBRAHİM ŞAHİN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Samsun Limanı'na ziyaret gerçekleştiren TCG Oruç Reis Fırkateyni Komutanları, 5. Muharip Filetillası Komodoru Dnz. Kur. Alb. Suat AKTÜRK, beraberinde Fırkateyn Komutanı Dz. Kur. Yb. Mehmet Özen ile birlikte Vali İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.

5. Muharip Filetillası Komodoru Dnz. Kur. Alb. Suat Aktürk ziyarette yaptığı konuşmada, ’'Karadeniz  gezimiz kapsamında bu gün Samsun’u ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Sayın Valimizi ziyaret geldik. Zaman ayırıp bizleri kabul ettiği için kendilerine çok teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz’’ dedi.

Vali İbrahim Şahin yaptığı konuşmasında, ’’İlimize gelen TCG Oruç Reis Fırkateyni Komutanlarını ve beraberindekileri bu gün Samsun’da görmekten son derece mutluyum. Kendilerine ziyaretleri için çok teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Vali şahin ziyaretin sonunda günün anısına 5. Muharip Filetillası Komodoru Dnz. Kur. Alb. Suat Aktürk’e üzerinde  Atatürk Anıtı  resmi bulunan kabartma bir pano, Fırkateyn Komutanı Dz. Kur. Yb. Mehmet Özen’e Samsun Kız Olgunlaşma Enstitüsü öğrencileri tarafından yapılan ve üzerinde geleneksel el sanatları motifleri bulunan kilim pano hediye etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum