TEGİAD'den AMBARTEPE İLKÖĞRETİME ANLAMLI ZİYARET

Terme Genç İşadamları ve Girişimciler Derneği (TEGİAD) Ambartepe ilköğretimde ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek yardımında bulundu

TEGİAD'den AMBARTEPE İLKÖĞRETİME ANLAMLI ZİYARET
08 Şubat 2017 - 09:21
7- Boş kalıp haber 1Terme Genç İşadamları ve Girişimciler Derneği (TEGİAD) Ambartepe ilköğretimde ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek yardımında bulundu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy’un da katıldığı ziyarete TEGİAD yönetim kurulu başkanı Mustafa Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Çelebi konuşmasında; Artık Türkiye’de yaşayan bireyler olarak hepimizin kendi işinden başka sorumluluklarımız da var. Bizler işimizi yaparken bu tür sosyal sorumluluk projelerinin her zaman içinde olduk olacağız. Siz genç kardeşlerimizin de sadece derslerdeki başarıları bu ülkeye tek başına yetmeyecektir. Hepimizin topluma faydalı, vatanına milletine yararlı bireyler olmak gibi borcu vardır. Toplum olarak hepimiz kucaklaşmalıyız, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy ise bu tür sosyal sorumluluk projelerinden ötürü TEGİAD yönetimine teşekkür ederek ilçemizdeki bu tür STK’lara ihtiyaç vardır dedi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum