TEGV GÖNÜLLÜLERİ İFTARDA BULUŞUYOR

TEGV SAMSUN EĞİTİM PARKI Gönüllüleri, katıldıkları iftar yemeğinde biraraya gelerek Samsun da büyük bir aile olduklarını gösterdi

TEGV GÖNÜLLÜLERİ İFTARDA BULUŞUYOR
15 Temmuz 2015 - 13:21
TEGV SAMSUN EĞİTİM PARKI Gönüllüleri, katıldıkları iftar yemeğinde biraraya gelerek Samsun da büyük bir aile olduklarını gösterdi.

Yaz Etkinlikleri süresince TEGV Samsun Eğitim Parkında aktif olan tüm Gönüllüler o akşam  İftarda idi. Hazirana ayında başlayan yaz etkinlikleri süresince çocuklar ile etkinlik gerçekleştiren TEGV Samsun Eğitim Parkı Gönüllüleri, geçtiğimiz hafta gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kış döneminde üniversite öğrenimi için Samsun da bulunmayan gönülüler yazın memleketleri olan Samsun a gelerek TEGV de aktif   olabiliyorlar.5 haftalık süreçte çocuklar ile bilimden sanata tüm etkinliklerde karşılık beklemeden Destek sağlayan gönüllüler hem eski gönüllü arkadaşları ile görüşmüş oldular hem de iftarlarını gerçekleştirmiş oldular.

TEGV Samsun Eğitim Parkı Gönüllü Sorumlusu, Tuba Ergüler Kırçiçek, gönüllülerin bir arada olmasının ve onların desteklerini almanın çok gurur verici olduğunu söyledi. Yeni dönemde tekrardan kendileri ile birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyacağını belirtti.

  modeli ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzaladı. TEGV ile ilgili detaylı bilgi için www.tegv.org   adresi ziyaret edilebilir.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum