TEGV Samsun Eğitim Parkı Yeni Yılı Coşku ile Karşıladı

TEGV Samsun Eğitim Parkı Yeni Yılı Coşku ile Karşıladı Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Samsun Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkında etkinlik alan çocukların Yeni Yıl Coşkusu

TEGV Samsun Eğitim Parkı Yeni Yılı Coşku ile Karşıladı
30 Aralık 2014 - 17:04
TEGV Samsun Eğitim Parkı Yeni Yılı Coşku ile Karşıladı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Samsun Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkında etkinlik alan çocukların Yeni Yıl Coşkusu.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Samsun Eğitim Parkı, geçtiğimiz gün yeni yıl partisi gerçekleştirerek yeni yılı coşkulu bir şekilde karşıladı.

Hafta sonu etkinlik alan çocuklar velileri ve gönüllüler ile birlikte keyifli bir parti organize eden TEGV Samsun Eğitim Parkı, partiye Noel babanın çocukları selamlaması ve partiye daveti ile başladı.

TEGV in 20. Yılı anısına hatıra bırakmak amacı ile park içinde ve bahçede Veli, çocuk ve gönüllüler ile 20. Yıl hatıra selfiesi ile devam etti partide.

80 lerde dinlediğimiz şarkılar ile eğlenen çocuklar, gönüllüler ve veliler hem anılarını tazelediler hem de yeni yıla sağlıklı mutlu ve keyifli bir şekilde girmiş oldular. Çocuklar ve gönüllüler ile gerçekleştirilen karaoke partisi de büyük beğeni topladı hep bir ağızdan söylenen şarkılar ile kutlama devam etti.

TEGV Samsun Eğitim Parkında müzik ve çocuk sesleri hiç kesilmedi, en büyük dileğimiz de bu. Mutlu çocuk seslerinin parkımızın her yerinde yankılanması.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, 23 Ocak 2015 günü 20. Yılını doldurarak Tüm Türkiye deki etkinlik noktalarında çocuk ve gönüllüler ile el ele vererek bugünün anlam ve önemini belirten çalışmalar ve kutlama organizasyonları gerçekleştirerek, 1995 yılında bu işe gönül vermiş olan başta Suna Kıraç olmak üzere tüm kurucu heyete teşekkür ve şükranlarını sunacak.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Samsun Büyükşehir Eğitim Parkı, 11 Aralık 2014 tarihi itibari ile 1. Dönem etkinliklerine ara vererek Şubat ayında gerçekleştirilecek olan 2. Dönem etkinlikleri için çocuk kaydı almaya başlamış bulunmaktadır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum