TEKKEKÖYSPOR MAÇI ÖNCESİ TATLI ZİYAFETİ

U 19 Lideri Bafra Mevlanaspor’a, Tekkeköy maçı öncesi, Mevlanaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Arif Öztürk tarafından idman ziyaretinde tatlı ikramında bulunuldu

TEKKEKÖYSPOR MAÇI ÖNCESİ TATLI ZİYAFETİ
29 Eylül 2018 - 10:00
U 19 Lideri Bafra Mevlanaspor’a, Tekkeköy maçı öncesi, Mevlanaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Arif Öztürk tarafından idman ziyaretinde tatlı ikramında bulunuldu.
HEDEF ELİT LİG' E YÜKSELMEK
Bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Arif Öztürk; hedeflerinin Elit Lig' e yükselmek olduğunu, bu yüzden takıma, hocalara güvendiğini ve inandığını söyledi.
Bafra Mevlanaspor, kurulduğu günden bu yana; her sene bir üst lige çıkarak süregelen alışkanlığı da bu sene bir üst lige çıkarak devam ettirmek istediklerini dile getirdi.
Arif Öztürk konuşmasında; bu yıl içerisinde A Takım kurmak ve Hedef Kulüp haline gelmek istediklerini söyledi.
MEVLANASPOR' A ERZURUM BELEDİYESPOR'DAN TRANSFER
Daha sonra Başkan Yardımcısı Arif Öztürk, Erzurum Belediyespor'dan Muhammed Baş' ı transfer ederek; güçlerine güç kattıklarını, Muhammed'in başarılı olacağına inandıklarını ve güçlerine güç katacaklarını, Yönetim olarak sporcu kardeşlerimize ve hocalarımıza, elimizden gelen desteği vermeye çalışacaklarını söyledi.
U 12 VE U 15 DE HEDEF ŞAMPİYONLUK
Başkan Yardımcısı Arif Öztürk, ayrıca U 15 ve U 12'de şampiyonluklar beklediklerini dile getirerek; Mevlanaspor'u izlemeye devam edin sözleri ile tüm takımlara sportmenlik ve başarılar temennisiyle konuşmalarını tamamladı.
MAÇA DAVET
İdman sonrası, takım kaptanlarından Sezgin ve Sefa Başkan Yardımcısı Arif Öztürk' e şampiyonluk sözü verip tatlı ziyafeti için teşekkür ettiler.
Kulüp Başkan yardımcısı Öztürk ve futbolcular Mevlana Mahallesi Sakinleri ile taraftarları kendilerine destek vermeye davet ettiler.
Haber: Oktay Zerrin- Bafra
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum