TEKRAR AKŞENER LİDERLİĞİNDE ÇIKACAĞIZ

Yaklaşık, 10 gün önce yapmış olduğumuz açıklamada, Genel Başkanımız Meral Akşener’in kongrede aday olmama durumu üzerine, “İYİ Partili gençler olarak elimizden gelenin en iyisini yaparak, Genel Baş

TEKRAR AKŞENER LİDERLİĞİNDE ÇIKACAĞIZ
07 Ağustos 2018 - 19:17

Yaklaşık, 10 gün önce yapmış olduğumuz açıklamada, Genel Başkanımız Meral Akşener’in kongrede aday olmama durumu üzerine, “İYİ Partili gençler olarak elimizden gelenin en iyisini yaparak, Genel Başkanımızı ikna edeceğimizi” belirterek, kongre salonuna Meral Akşener liderliğinde girip, tekrar Meral Akşener liderliğinde çıkacağımızı söylemiştik.
Geçen sürede, söylediklerimizin boşa çıkmadığı için ve Genel Başkanımızın tekrar aday olacağı için, sonsuz mutluluk duymaktayız.
Çünkü; Meral Akşener’e, sadece İYİ Parti’nin değil, tüm Türkiye’nin ihtiyacı olduğu aşikardır.
Parti olarak, Meral Akşener liderliğinde, ülkemizin sıkıntılarını giderecek olan güçlendirilmiş kadrolar ile birlikte, yolumuza devam edeceğimizi, herkese belirtmek istiyoruz.
Kimse merak etmesin ki; İYİ Parti, genç ve dinamik kadroları ile birlikte, mevcut iktidarın en güçlü alternatifi olmaya devam edecektir.
Güçlü bir İYİ Parti, Türkiye’de ki her kesim insanın sesi olacaktır.
12 Ağustos 2018 tarihinde, Ankara ATO Congressium Kongre Salonuda yapılacak kongremiz, tüm ülkemize İYİ’lik getirecektir.
Bu vesile ile de, ayın 12’sinde  yapılacak olan kongremize, tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.
İnanıyoruz ki; El birliği ile Türkiye İYİ olacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum