TENİS İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016Eğitim-Öğretim Yılı Okullar arası Kort Tenisi il birinciliği müsabakaları sona erd

TENİS İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI SONA ERDİ
24 Mart 2016 - 21:33
Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016Eğitim-Öğretim Yılı Okullar arası Kort Tenisi il birinciliği müsabakaları sona erdi.

[gallery ids="47159,47158,47157"]
YAPILAN KARŞILAŞMALAR OLDUKÇA ÇEKİŞMELİ GEÇTİ
Canik Kort Tenisi Tesislerinde gerçekleştirilen müsabakalara, küçük erkeklerde 3, küçük kızlarda 3, yıldız kız ve yıldız erkeklerde 1' er takımdan toplamda 20 sporcu katıldı. Tekler ve çiftler kategorisinde yapılan karşılaşmalar sonucunda; küçük erkeklerde Ted Koleji birinci, Ses Koleji ikinci, Bahçeşehir Koleji üçüncü olurken, yıldız kızlarda 23 Nisan Ortaokulu, yıldız erkeklerde Bahçeşehir Koleji birinciliği elde etti. Küçük kızlarda Bahçeşehir Koleji birinci, Ses Koleji ikinci, Ted Koleji üçüncülüğü elde etti. Genç erkekler kategorisinde, Ses Koleji birinci, Feza koleji ikinci oldu. Genç kızalar kategorisinde ise, Bafra Özel Altın Açı Anadolu Lisesi birinci, Bafra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Ses Koleji üçüncü oldu.
MADALYA VE KUPALARI TÖRENLE VERİLDİ
Dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz ve Kort Tenisi İl Temsilcisi Seracettin Turan verdi Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm sporcularımıza başarılar dileriz.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum