Terme Halkı Verilen Sözleri Bekliyor!...

Bir süre önce yoğun yağışlar sonucunda sular altına kalan ve sel felaketi yaşanan Samsun’un Terme İlçesinde vatandaşlar devletten yardım bekliyorlar

Terme Halkı Verilen Sözleri Bekliyor!...
23 Temmuz 2019 - 07:54
Bir süre önce yoğun yağışlar sonucunda sular altına kalan ve sel felaketi yaşanan Samsun’un Terme İlçesinde vatandaşlar devletten yardım bekliyorlar.
Vatandaşlardan gelen şikâyetlerde; Devlet yaralarımız saracaktı. Maalesef şu anda kapımızı çalan yok. Hiçbir yetkili şimdilerde buralara uğramaz oldu.
Haber merkezimizi arayan H. E. isimli vatandaş; Köyümüze gidemiyoruz. Karagüney Mahallemize giderken Cankeriş deresi üzerinde bulunan köprü üzerinden geçmek zorunda olduklarını, ancak bu köprü üzerinden geçmek çok tehlikeli. Canımız koltuğumuzun altına alarak buradan geçiyoruz. Köprüde demir diye bir şey yok. Köprü 70 cm. kayma yapmış. Köprünün ayakları dâhil her tarafında çatlaklar oluşmuş. Köprü üzerinden geçerken bir şey olursa ne yaparız. Buradan kamyonlar bile geçiyor. Bu köprü o yükü taşıyabilecek mi? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu diye ifadelerde bulundu.
H. E. sözlerine şu şekilde devam etti; Terme İlçemize 10 km. uzaklıktan bahsediyorum. Devlet ne için var? Vatandaşlarının mağduriyetini gideremeyecekse o devlet olamaz. Sayın valimize sesleniyorum. Lütfen buralara bir gelsinler. Bu köprülerin nasıl yapıldığını bir görsünler. Bu nasıl bir iş yapmak? Körü yapıyorlar, köprüye demir bile koymaktan kaçıyorlar. Bu nasıl iş yapma ahlakı. Bunları kontrol eden yok mu?
H. E. Sözlerinin devamında Afet zamanı herkes burada idi. Yetkililer ve siyasiler bol keseden atıp duruyorlardı. Şimdi neredeler. Bizlere verdikleri sözleri takip etmelerini istiyoruz.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum