TERME İYİ PARTİDE HAREKETLİ GÜNLER!

İyi Parti ile CHP’nin ittifak kararı almaları ve Samsun Belediye Başkanlığı'nın İYİ parti çatısı altında  seçime girmesi kesinleştikten sonra İlçelerde de hareketli günler başladı

TERME İYİ PARTİDE HAREKETLİ GÜNLER!
14 Aralık 2018 - 20:13

İyi Parti ile CHP’nin ittifak kararı almaları ve Samsun Belediye Başkanlığı'nın İYİ parti çatısı altında  seçime girmesi kesinleştikten sonra İlçelerde de hareketli günler başladı. Bu kapsamda Terme ilçe teşkilatında da yoğun bir şekilde adaylık başvurularının yapıldığı belirtiliyor. Dışarıya sızan flaş isimler arasında, Termeli olup yaklaşık 25 yıldır termede Veteriner hekimlik yapan, Mürsel Gülten’inde adı geçmekte.
Veteriner Gülten 1968 terme doğumlu olup, 85 yılında bitirdiği Terme Lisesini takiben, 1991 yılında Bursa Uludağ veteriner fakültesini bitirmiştir. 1991-1993 yılları arasında Türkiye’de Hayvansal Teknoloji üretimi yapan   Hollandalı  Henndrıks Feed Firmasında üretim müdürlüğü yaptı. Bu şirketteki görevinden ayrılmayı takiben Terme ye gelerek muayenehane açtı. Bu güne kadar Termedeki muayenehanesinde çalışmaya devam eden Mürsel Gülten bu süreçte de aynı alanda faaliyet gösteren 20 civarındaki kurumsal firmanın danışmanlık hizmetini  yürütmektedir.
Mürsel Gülten’in saygın bir kişilik olması, ilçede ve özellikle köylerde çok iyi tanınan ve sevilen bir isim olması göz önüne alındığında, adaylık kesinleştiği takdirde, AK Parti için Termedeki seçimlerin önceki yıllardaki gibi çantada keklik olmayacağı, kıran kırana bir yarışın gerçekleşeceğini söylemek  hiçte abartılı bir yorum olmaz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum