TERMELİ GENÇLERDEN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ!

Alperen Tecir önderliğinde tüm okul başkanları ve Terme Gençliği 250 kişilik bir kafile ile Niğde’ye giderek Ömer Halisdemir’in kabristanını ziyaret ettiler

TERMELİ GENÇLERDEN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ!
23 Nisan 2017 - 22:46
Alperen Tecir önderliğinde tüm okul başkanları ve Terme Gençliği 250 kişilik bir kafile ile Niğde’ye giderek Ömer Halisdemir’in kabristanını ziyaret ettiler.
Alperen Tecir yaptığı konuşmasında; “Tüm gençlerimize Milli ruhu ve o yüce makama erişmiş şehitlerimizin manevi ruhunu aşılamak biz büyüklerin görevidir. Her zaman bunu kendime görev bilmişimdir. Şehitler vurulunca değil, unutulunca ölür düşüncesinden hareketle şahsım ve tüm lise okul başkanları, üniversite bölüm ve okul başkanlarını biraraya getirerek ortak fikir sundum. Onlar da cani gönülden kabul ederek böylesine güzel bir aşkın meyvesine imza attık.
Tüm gençlerimizden binlerce kez Allah razı olsun. Bizleri yalnız bırakmadılar. 250 genç kardeşlerimizle birlikte bayraklarımızla şehidimiz Halisdemir’in kabristanlığına giderek dualarımızla onları unutmadığımızı gösterdik.
Gezimiz ücretsiz olup hiçbir arkadaşımızdan ücret almadık. Bizlere bu konuda yardımcı olan esnaf abilerimize şükranlarımızı sunarız. Bu vesile ile esnaf abilerimizin ve tüm gençlerimizin kandilini kutlar, aynı zamanda dünya ve ülkemizdeki çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlarım.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum