TERMESPORLU DURUŞUMUZDAN ASLA VAZGEÇMEYİZ

Termespor’un Basın Sözcüsü Ahmet Kumbasar,” Yönetim Kurulu ile yaptığımız toplantı sonucunda  Termesporlu oluşumuzdan Termesporlu duruşumuzdan asla vazgeçmeyiz ve asla ödün vermeyiz” dedi

TERMESPORLU DURUŞUMUZDAN ASLA VAZGEÇMEYİZ
26 Aralık 2015 - 00:02
Termespor’un Basın Sözcüsü Ahmet Kumbasar,” Yönetim Kurulu ile yaptığımız toplantı sonucunda  Termesporlu oluşumuzdan Termesporlu duruşumuzdan asla vazgeçmeyiz ve asla ödün vermeyiz” dedi.

[gallery ids="41129,41130,41131"]


TERMESPORLU DURUŞUMUZDAN ASLA VAZGEÇMEYİZ
Ligde kötü günler geçiren Termespor’dan Birlik Beraberlik Mesajı veridi Sarı-siyahlı ekibin Basın Sözcüsü Ahmet Kumbasar yaptığı açıklamada, “Kötü bir sezon geçiriyoruz. Sezon başında büyük umutlarla genç arkadaşlardan kurduğumuz takımımız ne yazık ki ligin son sırasında. Rakiplerimizle olan puan farkı da açılmış durumda. Son günlerde üzerimizde oluşan baskılar ve dışarıda konuşulanlar bizleri son derece üzmekte. Kimse bu takımın bu konumda olmasını arzu etmiyordur. Fakat futbolda her şey olabiliyor. Düşsek te kalsak ta Termesporlu oluşumuzdan Termesporlu duruşumuzdan asla vazgeçmeyiz ve asla ödün vermeyiz. Yapılan Yönetim Kurulu Toplantımızda Genel Kurul Kararı almamızın takıma bir şey kazandırmayacağı,  aksine daha da zarar vereceği kanaatiyle bu kararımızdan vazgeçtik. Sayın  Başkanımız Hüseyin Kambur ve bütün Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızın ortak tavrıyla Teknik ekibimizle, oyuncularımızla ve taraftarlarımızla bir bütün olarak sonuna kadar mücadele edeceğimizin ve asla pes etmeyeceğimizin bilinmesini istiyoruz ”diye konuştu.
ÖNÜMÜZDE KASTAMONU ÖZEL İDARE İLE BİR MAÇIMIZ VAR
Termespor’un Başarısızlığı karşısında sevinen insanları bir daha sevindirmek istemiyoruz ifadesini kullanan Basın Sözcüsü Kumbasar," Olağan Genel Kurulumuza 3 yıl kadar bir zaman var. Bu sürede Termespor’umuzun geleceği için neler yapılabileceği konusunda bir araya gelerek bir yol haritası belirleyeceğiz ve ona göre hareket edeceğiz. Önümüzde Kastamonu Özel İdare ile bir maçımız var. Bu maçımızı oynayarak devreyi bitireceğiz. Bu maçı kazanırsak bizim için eminim ki yeni bir başlangıç olacak. Kaybedersek te yine her şey bitmiş demek değil sonuna kadar onurlu mücadelemize devam edeceğiz. Bu kötü günlerde ihtiyacımız olan en büyük şey birlik ve beraberliğimizdir. Herkesin elini taşın altına koyması ve Termespor’umuza sahip çıkması gerekir. Bu anlamda bizlere her zaman gerek maddi, gerekse manevi en büyük desteği veren Belediye Başkanımız Sayın Şenol Kul’a teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum