Terzioğlu ve Erdem Ailelerinin Mutlu Günü

Halide Şeyma İle Kasım Canik Meşe Tesisleri Havuzbaşı Salonda görkemli bir törenle dünyaevine girdiler.

Terzioğlu ve Erdem Ailelerinin Mutlu Günü
08 Temmuz 2024 - 23:27
Fizyoterapist Halide Şeyma ile Jandarma Pilot Teğmen Kasım Erdem Canik Meşe Tesisleri Havuzbaşı Salonda görkemli bir törenle dünyaevine girdi.
Mali Müşavir Ömer Terzioğlu ve ev hanımı Fatma Terzioğlu’nun kızları Fizyoterapist Halide Şeyma, Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem ile öğretmen Naciye Alan’ın oğulları Jandarma Pilot Teğmen Kasım Erdem Canik’te görkemli bir törenle dünyaevine girdiler.
Genç çiftlerin nikah şahitliklerini Mali Müşavirler Cemalettin Kola, Melahat Yayla, KADEF Başkanı Bayram Erişgin, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve İş insanı Aslan Tok yaptı.
Genç çiftlerin nikah merasimine; Ak Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gencay, Terme eski Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Alemdar, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Bilgü, Atakum İYİ Parti belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan adayı Kemalettin Tangal, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, Samsun İli Fakirleri Koruma Derneği Başkanı Adem Vural, Sam-Ter Başkanı Recep Ormancı, HÜSMESDER Başkanı Salih Yanık ile genç çiftlerin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.
Genç Çiftlere beyazgaste.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz.

  


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum