TOFAŞ BASKETBOL OKULU SAMSUNDA

Türkiye’nin seçkin kulüplerinden olan Tofaş spor kulübünün altyapı faaliyetlerinden olan Tofaş basketbol okulu Samsunda çalışmalarına başladı

TOFAŞ BASKETBOL OKULU SAMSUNDA
26 Aralık 2016 - 22:42
1Türkiye’nin seçkin kulüplerinden olan Tofaş spor kulübünün altyapı faaliyetlerinden olan Tofaş basketbol okulu Samsunda çalışmalarına başladı. Samsun Tofaş basketbol okulu hafta sonlarını Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel sanatlar kampüsünde çalışmalarını tecrübeli Antrenör kadrosu eşliğinde sürdürüyor.
4 ANTRENÖR OLARAK EĞİTİM VERİYORUZ.
Samsun Tofaş basketbol okulu Antrenör kadrosunda basketbola emek vermiş 4 Antrenör bulunmaktadır. Mustafa Berberoğlu, Selvi Tanç, Serkan Tanç ve  Selim Aytaç tecrübelerini öğrencilerine aktarmak için çalışıyorlar. Samsun Tofaş Basketbol Okulu sorumlusu Mustafa Berberoğlu, "Tofaş şirketine katilmiş olmaktan gururluyuz. 6-14 yas gurubu kız erkek öğrencilere yendi yaş guruplarına göre haftada 2 gün 3 seans olarak 4 Antrenör olarak eğitim veriyoruz. Spor okulumuzun öğrencilerini aynı zamanda kulüplü olarak yerel liglerde oynatıyoruz“ dedi.
7-bos-kalip-haber 2TOFAŞ A TRANSFER İMKANİ VARDIR
Tüm öğrencilerin Tofaş Spor Kulübü’nün kayıtlı öğrencisi olduğunu belirten Berberoğlu, "Bu öğrencileri Bursa Mustafa Koç tesislerinde Tofaş tarafından denenerek ve Tofaş a transfer imkânı vardır. Yılda bir kere Samsun Tofaş Basketbol okulunu temsilen 1 veya 2 takım olarak Bursa da kamp a ücretsiz katılma imkânlarını Tofaş spor kulübü sağlamaktadır. Güçlü bir Antrenör kadrosu ile çalışmaktayız. Antrenmanlarımız hafta sonları 16.00-20.00 saatleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel sanatlar kampusu spor salonundadır.  Tofaş ailesine katılmak isteyen velilerimizi belliyoruz“ diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum