Togar, Partimizde Herkesi kucaklayan demokrasi örneği yaşanıyor.

HERKESİ KUCAKLAYAN DEMOKRASİ Togar, Partimizde Herkesi kucaklayan demokrasi örneği yaşanıyor

Togar, Partimizde Herkesi kucaklayan demokrasi örneği yaşanıyor.
15 Ekim 2014 - 21:35

HERKESİ KUCAKLAYAN DEMOKRASİ


Togar, Partimizde Herkesi kucaklayan demokrasi örneği yaşanıyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "AK Parti yediden yetmiş yediye herkesi kucaklayan, demokrasinin en güzel şekilde sergilendiği bir partidir" dedi.

Tekkeköy AK Parti İlçe Teşkilatında parti üyeleri delege seçimi için sandık başına gitti. AK Parti Tekkeköy İlçe binasında yapılan seçime Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Güngör ve yönetim kurulu üyeleri ile parti üyesi isimler yeni delege listesini belirlemek için oy kullandı.

Delege seçimleri parti içi demokrasinin en güzel sergileniş biçimidir. İlçemizde Yusuf başkanımız ve yönetim kuruluyla birlikte belediyecilik ve teşkilatçılığı uyum içerisinde yürütüyoruz. Bu uyum ilçemizdeki değişim ve gelişimin yanı sıra yatırımlarla da görülüyor. Bugün İlçemizde bir demokrasi şöleni yaşanmıştır. Yapılan delege seçimleri ile birlikte ilçelerdeki partililerimizin önüne sandık konulmakta ve onların kullandığı oylarla delegeler belirlenmektedir. Türkiye'nin en güçlü kadrolarına sahip olan AK Parti'nin bu kimliğe yaraşır şekilde gerçekleştirmekte olduğu delege seçimleri ülke demokrasimiz açımızdan da son derece önemlidir. Yeni Türkiye yolunda attığımız bu adımlar bizim teşkilatçılığımızın farkını her zaman göstermektedir. Şimdi ilk hedefimiz başlayan Beşinci Olağan Kongre Sürecimizle birlikte 2015 seçimlerinden büyük bir başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye'sine istikrarla, huzurla ve gelişmeyle ulaşmaktır. Yapacağımız kongrenin Tekkeköy’ümüze, Samsun’umuza ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum