Togar Vatandaşı dinledi...

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar pazartesi günleri Tekkeköy belediyesi merkez binadaki çözüm merkezinde, Perşembe günleri ise Kutlukent düğün salonunun üzerine yeni yapılan başkanlık makamında va

Togar Vatandaşı dinledi...
16 Şubat 2015 - 18:53
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar pazartesi günleri Tekkeköy belediyesi merkez binadaki çözüm merkezinde, Perşembe günleri ise Kutlukent düğün salonunun üzerine yeni yapılan başkanlık makamında vatandaşlar ile bir araya gelerek, vatandaşların dertlerini dinliyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar vatandaşları ile bir araya gelip, halkın dertlerini dinleyebilmek için her hafta pazartesi günleri Tekkeköy merkez binada Perşembe günleri ise Kutlukent’e yeni yapılan makamda halk günleri düzenlemeye başladı.

Halkımızın Dertlerine Kulak veriyoruz

Halkımız ile bir araya gelmek ve onların dertlerini, sıkıntılarını dinlemek amacıyla pazartesi günleri merkez binamızda Perşembe günleri ise Kutlukent’deki yeni yerimizde halkımıza kulak veriyoruz diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘Vatandaşlarımızın taleplerini dertlerini dinlemek amacıyla pazartesi günleri ve Perşembe günleri halk günleri düzenlemeye başladık. Pazartesi günleri Tekkeköy’ün pazarının olması nedeniyle halkımız merkeze Pazar alış verişi yapmaya iniyor. Halkın yoğun olduğu pazartesi günleri, Tekkeköy merkezdeki belediyemizin çözüm merkezinde halkımız ile bir araya gelip dertlerini, sıkıntılarını, taleplerini dinliyoruz. Perşembe günleri ise Kutlukent’te pazar kurulması nedeniyle o bölgenin ve civar köylerin halkı alış veriş için pazara iniyor. Bu nedenle de perşembe günleri Kutlukent ve civarındaki halkımız ile bir araya geliyoruz. Kutlukent hizmet binamızın kapatılıp Tekkeköy’deki yeni hizmet binamıza taşınmasıyla bu bölgedeki halkımız ile bir araya gelebilecek bir mekân oluşturmak için Kutlukent düğün salonunun üzerine bir makam yaptırdık. Bu yeni makamımızda haftanın beş günü görevli personelimiz halkımıza her konuda hizmet veriyor. Bizlerde her perşembe günü düzenlediğimiz halk günüyle Kutlukent ve civarındaki köylerimizden gelen vatandaşlarımıza kulak veriyoruz.

Çözüm merkezimiz hizmetinizde 

Halkımız tüm talep, istek ve şikâyetlerini çözüm merkezimize iletiyor. Çözüm merkezimizde gerekli birimlere konuları aktarıp en kısa zamanda sorunları çözülüyor. Bizim halk günü düzenlememizdeki amacımız halkımızla bir araya gelebilip, onlarla ilgilenelim ve onların her zaman yanında olduğumuzu hissettirelim dedik. Bizler 50 bin nüfuslu Tekkeköy ilçemizde yaşayan tüm halkımızın acı tatlı her gününde yanında olmaya devam edeceğiz. Halk günlerimize vatandaşlarımızın ilgisi çok yoğun. Görüyorum ki vatandaşlarımızın sorunları daha bize gelmeden çözüm merkezimizde hallediliyor. Artık vatandaşlarımızda çözüm merkezimizi benimsedi ve alıştı. Artık vatandaşlarımız tüm sorunları için tek numara olan 444 51 55’i arayabilecekler. Yine [email protected] adresine internet ortamından mail atabilecekler. Tüm amacımız halkımıza daha hızlı, kesintisiz ve daha kaliteli hizmet verebilmektir’ dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum